פרופיל בלוג יומן גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 📬 דואר
אהבה - אתר האהבה הישראלי
« חזרה לשירי אהבה
🎵 שירי אהבה

בשבילו, בגללו

👁️ 437 צפיות
💬 1 תגובות
היי אנשים שיר ראשון שאני מפרסמת פה...זה לא בדיוק שיר...סיפור כזה


היא אמרה שהיא לא תמות בשבילו, והיא לא ץתמות בגללו, היא אמרה שהיא תמות רק בשבילה.
היא לא רוצה יותר להסתובב בעולם, מול פנים ריקות, בלי רגשות בלי חום,בלי אהבה, מתה מבפנים חיה מבחוץ אין כלום לחיות למענו.
אין בה יותר דמעות לבכות, אין לה כוח לברוח, היא נכנעה לו.
היא לא רוצה יותר לחיות יותר אין בששביל מה, אין לה כבר עם מי לדבר, כולם אותו דבר, אומרים זה יסתדר, החיים זה מתנה, אבל הם לא מבינים שלה כבר אין חיים, היא מתה, מתה מבפנים.
זהו נמאס לה, היא החליטה שאין לה למה לחיות, היא נכנסה לחדר, לקחה את הסכין,
וחרטה על ידה וחרטה וחרטה, עד עילפון חושים עד מותה, מכל החריטות, יצא שם, שמו של אותו אחד, שהיא מתה, בשבילו, בגללו.
עכשיו היא במקום טוב יותר, לפחות ככה היא חשבה, אבל המקום הזה, עדיין מלא בפרצופים  ריקים....שבורים מאהבה, והיא עדיין יושבת ובוכה, כי הוא לא שם, זה שהיא מתה בשבילו, בגללו.
ועכשיו החריטות כבר לא עוזרות, הן נשארות, אין יותר מקום אחר לעבור אליו, הכל דומם אותו דבר, ועכשיו היא החליטה, שהיא צריכה להתמודד איתו, לעמוד מולו, מול אותו אחד שהיא מתה, בשבילו, בגללו.


 


אממממ...תגיבו


חח שלכםם פינקיי

💬 תגובות (1)

ססקסיתתתת 2004-07-14 00:53:22
מ ה מ ם !!!!!!
שיר סוף הדרךךך
באמת באמת יפה אחותי תמשיכי ליכתוב יש לך כישרון!
שלך לינוי עזרא

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס