פרופיל בלוג יומן גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 📬 דואר
אהבה - אתר האהבה הישראלי
« חזרה למכתבי אהבה
💌 מכתבי אהבה

אני אוהבת אבל...הכבוד שלי יותר חשוב!

👁️ 1,845 צפיות
💬 3 תגובות
לבד, בלי אף אחד...עוד פעם חזרתי לאותו מצב. הפעם אני בחרתי את זה, אני רציתי ככה. פשוט נמאס לי כבר שכולם מסתובבים סביבי ואני לא רוצה אף אחד, נמאס לי לרצות רק אותך כל הזמן. אז פשוט חתכתי ואמרתי לכולם שאני? לא רוצה אף אחד. האהבה שלי אליך יותר מידי חזקה...התחושה הזאת של להיות קרובה אליך ולא לגעת בך גורמת לי לרצות אותך יותר, לחשוק בך. הקשר שלנו הסתיים מהר אבל לא בגלל שאנחנו בחרנו, בגלל האגו שיש לשנינו... בגלל שהגאווה יותר חזקה מאיתנו...אני לא יודעת איך אני עוצרת את עצמי לא להתקשר אליך איך אני עוצרת את עצמי לא להתקרב אליך ולא לגעת...אני כ"כ רוצה להיות שם..איתך, ולהראות לה שחזרנו למרות כל מה שהיא עשתה...שתבין שלמרות הכל אנחנו ביחד והיא זאת שיצאה זונה.. כי היא הייתה חברה וחברות לא אמורות לעשות דבר כזה אבל היא עשתה, היא פגעה ואני? לא מתכוונת לסלוח...ולא לשכוח לה! עכשיו יותר מתמיד אני רוצה להיות איתך...רק בגללה, רק בשביל להראות לה שאני שוב איתך...שתאכל ת'לב כי זה מה שמגיע לה. אני כ"כ רוצה להיות איתך רק בשביל לפגוע בך כי גם אתה עשית לי רע...כי גם אתה פגעת בי נורא. אני כ"כ רוצה להיות איתך...אני אוהבת ושונאת אותך באותה מידה...האהבה שלי אליך חזקה אבל כמו שאמרתי האגו והגאווה זה הרבה יותר חזק...אני רוצה אותך...אני רוצה כ"כ... אני רוצה להיות איתך בשביל שתבין שאולי אני בובה אבל איתי? לא משחקים!


 


זה יותר בסגנון מכתבשיר אבל אני מקווה שתבינו...זה על מישהי שהייתה חברה שלי ומישהו שהיה בקשר איתי...בזמן שאני הייתי באילת הם התנשקו...הוא נישק אותה כדי לעצבן אותי כי הוא לא רצה שאני אסע (לאילת) אני עדיין אוהבת אותו אבל אני יותר רוצה לפגוע בו...ובה... שמח לקבל ממכם עצות =]

💬 תגובות (3)

אנונימי 2006-11-07 14:06:06
מתוקה מניסיון אני אומרת לך ,
 
שנקמה לא מביאה נחמה , ההפך היא הורסת אותך ....
מא!ה2ת~2לי~ג2!ל!ת 2006-04-24 01:48:05
נקמה זה רגש מאוד הרסני שבסופו של דבר יפגע בך.
אל תעשי דברים בשביל אף אחד אחר,אלא רק בשביל עצמך.
תעשי מה שטוב לך,מה שעושה אותך מאושרת,ובמיוחד מה שלא פוגע לך בכבוד!
בהצלחה...אוהבת,ואני.
אנונימי 2006-04-23 22:37:00
לדעתי מותק את לא צריכה לפגוע באף אחד אהפך את צריכה להראות שאת לא כמוהם את פשוט צריכה להרים את הראש וללכת ישר ועם הוא באמת אוהב אותך הוא יוכיח לך אבל שתידעי שלא חוזרים על אותה טעות פעמיים לדעתי פשוט תשכחי אותו  ותמשיכיכ הלעה ובקשר לחברה שלך את לא צריכה לעשות כלום כי הגלגל מסתובב והוא יסתובב לה ככה שהיא לא תיזכור מי הוליד אותה. אם את צריכה עצות או עזרה תכנסי אליי לאייסי  211315674  אנה.

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס