פרופיל בלוג יומן גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 📬 דואר
אהבה - אתר האהבה הישראלי
« חזרה למכתבי אהבה
💌 מכתבי אהבה

לנסיך היפה שלי...היה שלי

👁️ 1,581 צפיות
💬 12 תגובות
שיואו כמה שאהבתי אותך! אתה לא מסוגל לתאר כמה שהאהבה הזאת היתה גדולה! איך שראיתי אותך בפעם הראשונה חשבתי כמה אתה יפה..והתחלנו להפגש. לא האמנתי שאתה, הבנאדם הכי מהמם שראיתי בחיים שלי, יסתכל עליי..אבל אתה הסתכלת..ואתה רצית אותי..ואתה אמרת לי שאתה אוהב אותי. השקעת בי את הנשמה שלך ביום האהבה וביום ההולדת שלי, והיית הכי רומנטי והכי מושלם שיכולתי לתאר. ישבתי לידך, הסתכלתי עמוק עמוק לתוך העיניים הכחולות הגדולות המדהימות שלך והתהפנטתי. כשנישקת אותי הייתי שיכורה, לא האמנתי שזה אתה..וזאת אני...כשחשבתי עליך-מושלם! פרצוף של נסיך,גוף של דוגמן,חכם,מתוק,רגיש ועדיין הכי גבר שאפשר,רומנטי,מלך על כל החברים שלך,מתחשב,מדהים,מושלם! לא רציתי לתת לך יותר מדיי, בכל זאת אתה גדול ממני, ואתה לא לחצת, תמיד התחשבת. דיברנו על הכל..סיפרת לי על כל הבנות שרצו אותך וניסו להשיג אותך, ואמרת שאתה רק שלי! הייתי בעננים.


פתאום הרגשתי שאתה מתחיל להתרחק...


יום אחד היינו אצלך. דיברנו על המיטה שלך. חיבקת אותי. אהבתי אותך כל כך.ואז..אמרת שיש לך משהו לספר לי. אמרת לי ככה: "יפה שלי,את יודעת שאני אוהב אותך?" אמרתי לך כן עם הראש. המשכת "אלוהים איזה מתוקה את! אבל אני צריך להגיד לך משהו..אני בגדתי בך.. לא אוהב להגיד את זה ככה אבל הייתי עם מישהי" הדמעות כבר התחילו לעלות..כמעט התחלתי לקלל אותך...אז מהר המשכת "אבל את יודעת שאני אוהב אותך! באמת אני נשבע לך אני לא יודע מה זה היה ולמה כי אני לא מרגיש אליה כלום אבל באמת באמת שאני אוהב אותך המון נשמה שלי אני בחיים שלי לא אעשה לך שוב משהו רע" האמנתי לך..ואני יודעת שזאת היתה אמת..אבל בשלב הזה הדמעות היו לי על כל הפנים והתחלתי לרעוד. קמתי יצאתי מהחדר שלך והלכתי. בדרך למקלחת החדר של האח הגדול שלך. ראה אותי בוכה וקרא לי. הוא תמיד הגן עליי ועזר לי, כאילו הוא לא אח שלך אלא שלי. הוא חיבק אותי ונישק לי את העיניים. סיפרתי לו מה עשית לי. כשבאת הוא אמר לך ללכת. דיברנו בחדר שלו שעות, ואתה עדיין בחדר שלך. זהו-הסיפור בינינו נגמר לתמיד.


עכשיו..הרבה זמן אחרי שכל זה קרה..התגברתי עליך..שכחתי ממך..אבל אותך אני בחיים לא אשכח! כל לילה חושבת עליך,לא אוהבת,נזכרת,אבל השארת בי משהו שאף פעם לא יעזוב אותי. אם אהבת אותי,למה עשית לי את זה?!

💬 תגובות (12)

haboosh 2004-11-30 16:46:25
היל היל שלייייי!!!
למרות שזה כבר עבר...רציתי להזכיר לך שהוא לא שווה את זה ושאת הילדה הכי מושלמת שיש וזה הפסד שלו בלבד!!! כי כמוהו אפשר למצוא הרבה ולעומת זאת כמוך יש רק אחתתתת!!!
אני אוהבת אותך הכי הכי שבעולם -הבהב-
אנונימי 2004-09-20 15:24:39
יאאאאא דיי חומד אל תהיי עצובהההההההההההההה...
אני לא הולך להגיב פה כמו כולם......שמעי......גם אני הייתי בזמנים קשים...
למען האמת כולם היו...אז לפעמים האהבה לא חזקה מספיק...
או שפשוט זה לא המוח שחושב - אם את מבינה למה אני מתכוון...
אז יכול להיות שהוא לא היה "האחד" ואפילו לא השני או השלישי...
תראי שזה יעבור...כמו גדול.....מטעויות לומדים, ומפגיעות מפנימים..
לאב יו
שרובךךך
אנונימי 2004-09-20 12:30:39
וואיי שתדעיי שריגשתתת אותי בטירווףף!!אין ..פשוט יש לך את זה..!
ואני מצטערת בשבילך..באמת...הכל יעבורר..
אנונימי 2004-09-20 09:03:26
מתוקה את מאוד גיגשת אותי, ואני בטוחה שאת כל המאוהבים, אבל זה ישכח וכל החיים עוד לפנייך.
סתם-מישהו 2004-09-19 17:55:26
בררררררר צמרמורת.......
מישהו-פשוט 2004-09-19 17:38:26
אני לא יודע מי את,אבל זה ממש ריגש אותי..........רק שתדעי
אנונימי 2004-09-19 16:34:25
ויי נשמהה אל תצטערי בגגל זה כי את מושלמת ואני בטוח שתמצאייי מישו עוד יותרר טוב בישבילך!(אני... חחחחחח סתם)
מתת עלייךךךךךךך!
דימה....
=)
אנונימי 2004-09-19 15:59:03
הילה מאמי ריגשת אותי לגמרי! איזה מניאק הואאאאאאא
אנונימי 2004-09-19 15:17:49
הילה כפרה עלייך זה טל...עזבי אותו תבואי אלי..חחח...סתם סתם...מכתב יפה...10
אנונימי 2004-09-19 15:14:38
היללה חמודה שלי כל הכבוד בסוף תהיה סופרתתת !!!!!! מואה חולה עליייך
דניאלו\'ששש 2004-09-18 14:20:02
ווואייי איזה צמרמורת העברת בי!! זה נורא עצוב...
אנונימי 2004-09-18 14:14:28
איזה צמרמורת עשית לי בובה...

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס