פרופיל בלוג יומן גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 📬 דואר
💕 מי באהבה 0
אין גולשים מחוברים כרגע... 💝
אהבה - אתר האהבה הישראלי
פורומים פורום צעירים 18 ומטה בעיות בזוגיות מי שמשחקת את הקשה להשגה - פוגעת אך ורק ב...

מי שמשחקת את הקשה להשגה - פוגעת אך ורק בעצמה!

✍️ ggggg 📅 03/03/2009 10:26 👁️ 410 צפיות 💬 8 הודעות


נשים רבות מאמינות שאם הן ישחקו את משחק הקשה להשגה – הן יגרמו לגברים להימשך אליהן. אולם, משחק הקשה להשגה הוא משחק שבסופו של דבר פוגע בצורה הכי אנושה רק בנשים שמשחקות אותו.


הבעיה המרכזית והבסיסית של אישה שמשחקת את משחק הקשה להשגה הוא שהיא פועלת בניגוד מוחלט למה שהיא מרגישה. אישה כזו יוצרת קשרים זוגיים המבוססים על העמדת פנים, חוסר גילוי לב ותדמית מזוייפת של אישה קשה, לא אוהבת ולא מתמסרת.

לפעול הפוך ממה שמרגישים זה לשקר לעצמנו


עמוק בפנים – נשים רבות אוהבות לאהוב ורוצות לאהוב, אולם הן אוסרות על עצמן לאהוב מפחד שלא יאהבו אותן חזרה – וכך הן מסרסות את עצמן מבפנים ויוצרות יחסים זוגיים שקריים כמעט לחלוטין.


נשים שעוטות מסכות עליהן ואינן מתמסרות בקשרים הזוגיים שלהן – הן נשים שמחמיצות לא רק את החוויה שבלתת אהבה, אלא גם את החוויה שבלקבל אהבה מלאה ואמיתית מגברים. זכרו, אישה אוהבת שמעמידה פנים ואינה יודעת לומר לגבר שלה "אני אוהבת אותך" ו"כייף לי איתך" היא אישה שהזוגיות שלה תמיד מסורסת וחמוצה והגברים בחייה הם גברים מרוחקים, חלשים ומבולבלים ממסריה הסותרים.

אל תתנו לפחדים לשלוט בכן


אהבה אינה נובעת אף פעם מפחדים אלא מביטחון, מאמת, מכנות ומגילוי לב. הבעיה של נשים רבות היא שהן אינן גלויות באמת לגבי הרגשות שלהם, ולכן הן מסבכות את מערכות היחסים שלהן.


זכרו, אל תשחקו את משחק הקשה להשגה – כך תישארו תמיד בודדות ומבודדות מרגשותיכן האמיתיים. אל תניחו לפחדים שלכן לשלוט בכן. להפך, שלטו בפחדים שלכן ובטאו את האהבה שלכן ללא פחד.

וטיפ לסיום: אישה שפועלת ומתנהגת בגילוי לב ומתוך אהבה כנה – היא אישה חזקה וחמה שגברים רוצים להימצא במחיצתה יותר ויותר.

קרדיט ליואב ברנזון.
כ"כ מסכימההה
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
QUOTE (נאפי @ 03/03/2009) כ"כ מסכימההה
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
..
QUOTE (לילוווווש @ 03/03/2009) QUOTE (נאפי @ 03/03/2009) כ"כ מסכימההה
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
..
.... :\
נכון מאוד.
מסכימה
אבל מי שמתמסרת יותר מידי מהר בסופו של דבר זה מבהיל את הגבר שעומד ממול.
לצערי מנסיון..
מסכימה ..
האמת שזה תלוי...
בהתחלה של קשר זה נחמד לשחק את המשחקים האלה אבל אם אחרי תקופה את מרגישה עדיין את הצורך בלשחק קשה להשגה זה עצוב . .
מסכימה לכל מילה ולמילה ..
כמובן יש הבדלל בין לא להיות קשה להשגה לבין להיות קלה להשגה , זולה...
צריך למצוא את האמצע, לא להתמסק ישר לכל מי שרואים ..
ואם מישהו מוצא חן בעיניכן ואתן רוצות להתקדם הלאה-אל תסתירו את הרגשות שלכן !
תיהיו אמיתיות ושלמות עם הקשר .
אתן לא צריכות להתרחק מבחור כדי שהוא ירדוף אחריכן , אם הוא אוהב אותכן ובאמת מעוניין בקשר הוא יעשה זאת בכל מקרה ...

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס