החלטתי לעשות לחבר שלי 'ערכת משהו משהו'
משהו לקרוא-סיפור הדובונים+מכתב בתוך בקבוק
משהו מפנק-שוקולדים
משהו שימושי-צנצנת הנשיקות
משהו מתוק-כרית עם ראש של ארנב
משהו קשום-מסגרת לתמונה שלנו ביחד ולכתטב פסוק מהתנ"ך
משהו ישן-שרשראות שקניתי לו בשנה שלנו יחד ושתיהן נקרעו לפני מלא מלא זמן ורק עכשיו תיקנתי אותן
*חשבתי לכתוב לו על דף כל מיני מכתבי אהבה (לדוגמא:נפוליאון,בן גוריון..ראיתי את הרעיון למכתבים האלו אתמול בחדשות 😊 )
*אנחנו חוגגים את יום האהבה במשך השבוע כי זה יוצא לנו השנה ו-8 חודשים אנחנו חוגגים גם את השנה וחצי והגיוס שלו שהיה בחודש מאי ולכל הארועים האלו לא קניתי לו מתנות (לגיוס אני אקנה בהמשך.. 😁 )
מה דעתכן?מה אפשר עוד להוסיף?
נשמע לי ממש ממש יפה!
מה זה הרעיון הזה של הנפוליאון?
נשמע יפה
תעלי תמונות כשהיה לך 😊
ולא הבנתי מה זה הרעיון הזה של המכתבי האהבה..
תסבירי
QUOTE (einavush @ 16/08/2008) נשמע יפה
תעלי תמונות כשהיה לך 😊
ולא הבנתי מה זה הרעיון הזה של המכתבי האהבה..
תסבירי
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
ראיתי ביום שישי בחדשות איזה מבזק על יום האהבה ואיך להעביר אותו וכל מיני דברים על אהבה.
ופעם בפעם הופיעו על המסך כל מיני קטעים של מכתבי אהבה מפורסמים.
סיפורם הטראגי של אלואיז ואבלאר.[B]
"אתה יודע, אהוב לבי, כשם שיודע העולם כולו, כמה איבדתי בך, איך בידו האומללה של הגורל, במעשה הרב הזה של בגידה מבישה, נגזלה ממני עצם עצמיותי בגזילתך ממני, ואיך הצער שאני יודעת באובדנך אינו לא כלום לעומת מה שאני חשה כשאני חושבת על האופן שבו איבדתיך. אתה הסיבה היחידה לעצבוני, ורק אתה תוכל להעניק לי את החסד שבנחמה. לך בלבד הכוח להעציבני, לשמחני או לנחמני. אלוהים יודע כי מעולם לא בקשתי בך דבר זולת את עצמך, רק אותך רציתי, ולא דבר משלך.
לא חיפשתי קשר של נישואים, ולא שום נדוניה, לא את תענוגותי לספק ביקשתי ולא את משאלותי, אלא את שלך, כידוע לך היטב.
שם של רעיה אולי נשמע מקודש או מחייב יותר, אך מתוקה ממנו תהיה לי המילה אישה, או אם תרשה לי, פילגש או פרוצה.
זכור, בבקשה ממך, מה שעשיתי, וחשוב כמה חב אתה לי. בה בשעה שהתענגתי איתך על הנאות הבשר, תהו רבים, אם אהבה היא שהניעה אותי או תאווה, ואולם, עתה הסוף הוא ההוכחה להתחלה. בסופו של דבר שללתי מעצמי כל הנאה בצייתי לרצונך, לא שמרתי לי מעצמי דבר אלא רק את היכולת להוכיח כי עתה, אף יותר, שלך אני.
וכך, בשם אלוהים שלו הקדשת את עצמך, אני מפצירה בך להשיב את נוכחותך אלי בדרך שאתה יכול, בכתיבת כמה דברי ניחומים שתשלח לי, כדי שבכך לפחות אוכל למצוא מעט יותר כוח ונכונות לשרת את האלוהים. אני מבקשת ממך ומתחננת, חשוב על מה שאתה חב לי, הטה אוזנך להפצרותי, ואני אחתום מכתב ארוך בדברי סיום קצרים: היה שלום, אהבתי היחידה".
לזה הכוונה למצוא הרבה מכתבים כאלו ולכתוב לו אותם..
ממש מיוחד, אבל רצוי לכתוב אותו למישהו שבאמת ידע איך להעריך את זה.
כי לא כולם יבינו.
😊
האמת היום חשבתי על זה קצת והחלטתי לעשות לו את זה בשנתיים שלנו..