גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות
דף הבית
שירי אהבה
מכתבי אהבה
מדריכים
סיפורי אהבה
פתגמים
💕 מי באהבה 1
אהבה - אתר האהבה הישראלי

להתאפר כמו דיווה

✍️ lioosh 📅 21/06/2008 10:25 👁️ 265 צפיות 💬 5 הודעות
התאפרי כמו דיווה עם המדריך השימושי שלנו.

קודם כל, איך הגבות שלך?
שום איפור שבעולם לא יעניק לך מראה זוהר של דיווה אם הגבות שלך לא מסודרות. בין אם הן קטנות ודקות או עבות ומלאות, אם את רוצה להיראות זוהרת את חייבת גבות מעוצבות למשעי בלי שיערות שיוצאות מהקו.



עור
את רוצה מראה עור מושלם, ולכן הכלל הוא קודם כל לטפל בעור שלך ולשתות הרבה מים. לגבי איפור, השתמשי בפאונדיישן שקוף ואיכותי, וכסי עיגולים כהים מתחת לעיניים וכתמים בעזרת קונסילר. סיימי את העבודה עם פודרה זוהרת ואת מוכנה לצאת לבילוי.



צבעים
כשאת בוחרת צבעים, חשבי איך ייראה השילוב שלהם יחד על פנייך, לא רק באזורים מבודדים כמו העיניים או השפתיים. עלייך לחשוב על האפקט הכולל.



עיניים
היי נועזת! בחרי את הצבע העיקרי ועוד 1 או 2 צבעים משלימים והיי מוחצנת או עדינה לפי מה שמתאים לך. הזוהר של הדיווה טמון כולו בצורה שבה משתמשים באיפור, אז השתמשי במברשות איפור כדי למזג את הצבעים היטב. התחילי עם צבע היסוד שלך (לבנדר כהה, למשל) ומזגי את יתר הצבעים בהדרגה. סיימי עם הצבע הבהיר ביותר על העפעפיים (למשל, ורוד בהיר מנצנץ).

בכל הנוגע לאיילינר, הסוג הנוזלי מעניק את הגימור היפה ביותר, אך את חייבת יד יציבה! נסי לבחון את היד שלך על משטח קשה. סיימי עם מסקרה או ריסים מלאכותיים ואת מוכנה לעורר ניצוצות!



פנים
שימוש נבון בסומק ושימר (נוצצים) יכול לשנות לחלוטין את המראה שלך ולתת לך את עצמות הלחיים שעליהן חלמת תמיד. התנסי בסמקים בגוונים שונים והדגישי אזורים שאת רוצה להבליט. אבל, היזהרי עם אבקות נוצצות למיניהן – את לא רוצה להבריק למרחוק!





שפתיים
עצבי את שפתיים בעזרת עיפרון תוחם. למראה מלא יותר, עברי עם העיפרון מחוץ לשוליים הטבעיים של השפתיים, ולמראה עדין, השתמשי בעיפרון רק בצד הפנימי. כדי לעצב את העיקול הקטן באמצע השפה העליונה, השתמשי בנגיעה קלה של אבקה נוצצת.

צריך מאמץ כדי לשכלל את המראה שלך, אבל זה שווה. וזכרי להמשיך לעבוד על זה, אם – כמו כל הדיוות הטובות – את רוצה להקדים את החבורה.

לקוח מאתר Beinggirl
יש לך תמונה מאמי?
ותודה רבה😊
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
QUOTE (נאפי @ 21/06/2008) יש לך תמונה מאמי?
ותודה רבה😊
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
כן תמונה הייתה עוזרת :]

תודה על הכתבה!
תודה בובי !
QUOTE (תווווות @ 21/06/2008) תודה בובי !
😉
אוי תוחם זה נורא =\

תודה :]

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס