אהלן בנות,
עברתי שוב על כל הפורום (באמת שכמעט על הכל..) וחוץ מזה שאני מכירה כבר את הכל כמעט, ואני פשוט לא מרגישה שמשהו מתאים למצב הנוכחי..
טוב זה הולך ככה,
היה לי ידיד ממש ממש טוב שנתיים!! הוא היה מאוהב בי בזמן שהייתי עם חבר שלו... ואני לא רציתי אותו יותר מידיד אז נשארנו ידידים הכי טובים שיש, בקיצור מפה לשם המצב הכביד עליו והוא העדיף לנתק קשר..
לפני חודשיים חזרנו שוב לקשר והפעם לקשר אמיתי, מעבר לידידות הכוונה, וחודשיים היינו יחד.. עד שאמא שלי ממש עיקמה את האף ולא התלהבה מזה שאני יוצאת איתו ובגלל היחסים הטובים שלי איתה, החלטתי לחתוך איתו.. שנינו מדוכאים כל כך!!
אנחנו לא יכולים להיות ביחד, אבל עדיין נפגשים פה ושם למרות ששנינו יודעים שהאהבה שלנו לא אפשרית, לפחות לא כרגע (יש עוד סיבות חוץ מאמא שלי, אבל אין טעם לפרט..)
בקיצור, בט"ו באב אני רוצה להביא לו מתנה.. שתראה לו כמה אני אוהבת אותו.. אבל מה?? זתומרת שיש הרבה דברים שיורדים מהפרק.. דברים שסתם יתלו בו ציפיות להמשך ששנינו יודעים שלא יהיה!
בבקשה תתנו לי רעיון.. מתנה שיהיה בה קצת עצב והרבה אהבה שתהיה ברורה.. אמממ...
מקווה שתוכלו לעזור לי /:




