תמונה

השבוע החלו צילומי סרטו החדש של התסריטאי והמחזאי, רשף לוי, "איים אבודים" (שם זמני). זהו סרטו הראשון של רשף לוי כבמאי.

כתסריטאי, ביסס לעצמו רשף לוי, שם נחשב בתעשייה. רשף אחראי על כתיבת התסריט לקומדיה הרומנטית, "אהבה קולומביאנית", על כתיבת המחזה, זוכה הפרסים, "החולה ההודי", הזוכה זה כשנה להצלחה גדולה.

תמונה

רשף לוי כתב גם את הסדרה "הבורר" המוקרנת בימים אלה בהצלחה גדולה ב"הוט". כמו כן מופיע רשף במופע "סטנד אפ" שכתב, הרץ בארץ תקופה ארוכה, כמו גם כאורח קבוע בתוכניות טלוויזיה רבות.

"איים אבודים"(שם זמני), מספר את סיפורם של תאומים בני 18, ארז (מיכאל מושונוב) ועופר (אושרי כהן), שנולדו למשפחה מרובת ילדים בכפר סבא של שנות ה-80.

תמונה

עופר הוא הבן המועדף על אימא (אורלי זילברשץ), וארז מנסה תמיד לרצות אותה. דוד (פיני טבגר) הבן הבכור, פועל להגשים את חלומו להיות אינסטלטור, ובעיקר להתחמק מחתונה עם חברתו זה שנים.

התאומים יחד עם חברם הטוב, "סבתא" (עפר שכטר), מתאהבים בנטע (יובל שרף), בחורה בת גילם, תושבת חדשה בשכונתם. תאונת דרכים משנה את חייה של המשפחה ושל הסובבים אותה לעולמים.

תמונה

בסרט מככבים: מיכאל מושונוב, אושרי כהן, שמיל בן ארי, עפר שכטר, אורלי זילברשץ, פיני טבגר יובל שרף, נועה מימן, יגאל עדיקא, גילת אנקורי ועוד.

הצילומים יערכו בארבעת השבועות הקרובים בבת ים, כפר סבא ותל אביב. את הסרט מצלם עופר הררי ("אהבה קולומביאנית", "הבורר").

את התמונות צילם אלדד רפאלי.


Seret