נשים ישראליות מתחילות לצבוע את שיערן באופן קבוע בגיל מאוחר יחסית – בערך בגיל 30, בדרך כלל עם הופעת שיער לבן, כאשר עבור כ-50% מהנשים כיסוי שיער לבן הינו גם הסיבה העיקרית לצביעת השיער. חברת wella בחנה את הרגלי צביעת השיער בישראל, תוך השוואה בין הרגלי צביעת השיער של נשים מהמגזר הרוסי לבין נשים מכלל אוכלוסיית צובעות השיער בישראל (המגזר הכללי).
אדום עז ובלונד בוהק
ככלל, נשות המגזר הרוסי אוהבות מראה זוהר ובולט במיוחד, ומכאן העדפתן לגוונים אדומים עזים ובלונדיניים בוהקים (לעומת גוונים כהים במגזר הכללי), כמו גם הגיוון התכוף בצבע שיערן וההנאה ממעבר חד מצבע שיער אחד לאחר. כמו כן, לרוב, נשות המגזר הרוסי מעדיפות שימוש בערכת צבע שיער על פני שפורפרות צבע שיער, שכן ערכות צבע השיער נוחות יותר לשימוש ומכילות תוספות מטפחות כגון קונדישינר ומסיכה.
צובעות בבית
נשים במגזר הרוסי צובעות בבית יותר - בעוד שרק כ-34% מהנשים במגזר הכללי צבעו את שיערן בבית בשנה האחרונה, במגזר הרוסי – כ-63% נשים צבעו את שיערן בבית בשנה האחרונה. בנוסף, כ-66% מנשות המגזר הרוסי צבעו אי פעם את שיערן בבית, לעומת כ-50% בלבד שצבעו את שיערן אי פעם בבית מהנשים במגזר הכללי. כמו כן, נשים מהמגזר הרוסי צובעות בבית לעיתים קרובות יותר מנשים במגזר הכללי.
נשים מהמגזר הרוסי צובעות פחות במספרה – בעוד שכ-48% מהנשים במגזר הכללי צבעו את שיערן בשנה האחרונה במספרה, רק כ-29% מהנשים במגזר הרוסי צבעו את שיערן בשנה האחרונה במספרה. כמו כן, רק כ-38% מהנשים במגזר הרוסי צבעו את שיערן אי פעם במספרה, לעומת כ-60% מהנשים במגזר הכללי שצבעו את שיערן אי פעם במספרה.
קרדיט לאתר מסן
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*




