2 מיליון דולר ל-40 דקות הופעה
לא כולם מסוגלים, כמו שלמה ארצי, להגיד "לא" לאולגרכים. המילארדר הרוסי, אנדרי מלניצ'נקו, 35, החליט להפתיע את אישתו ליום הולדתה ה-30, עם הופעה פרטית של ג'ניפר לופז, שהביאה אחלה מכה
המילארדר הרוסי אנדרי מלניצ'נקו, בן 35, שילם לזמרת ג'ניפר לופז, כ-2 מיליון דולר עבור הופעה במסיבת יום הולדת 30 שערך לאשתו.
על פי הדיווחים בעתונות זרה, שילם המליונר 1.2 מיליון דולר עבור הופעת הזמרת, ועוד כ-800 אלף דולר עבור הטסתה לאנגליה בלוויית בעלה. סך הכל הופיעה הזמרת כ-40 דקות.
מטעמו של המיליארדר נמסר כי "זמרת אמריקאית אכן הופיעה באירוע של מלניצ'נקו".
גאידמק, מאחוריך
הסכום הגבוה מאפיל על הסכומים ששילם, על פי הדיווחים, המילארדר המקומי שלנו, ארקדי גאידמק, למוסיקאים שהופיעו במסיבת יום העצמאות שלו.
בתחילת השבוע דווח, כי לא כולם קיבלו את הצעת העבודה: שלמה ארצי, למשל, דחה על פי הדיווח סכום של 450 אלף שקל תמורת הופעה. אנשי גאידמק הכחישו שהציעו סכום כזה לארצי.




