בזמן האחרון החיים שלי רק נהרסים יותר ויותר!
אני מאוהבת במישהו שלא מיסתכל לכיוון שלי, אני רבה עם כל דבר שזז,
אני מרגישה כאילו אני שמנה מכוערת ומגעילה.
ועם זה לא מספיק.. ביגלל בעיות כלכליות אני צריכה לעבור לגור בשכונה של דוסים בדירה קטנה עם סבתא שלי, ואמא שלי עוברת לגור עם החבר שלה. (אבא שלי מת אז ככה שהוא מחוץ לתמונה)
אני ממש לא רוצה לגור שם! אני בוכה כל יום השבוע, ביום שישי אני אמורה לעבור לשם.. ואני כבר התחלתי לארוז. שאני אצל סבתא שלי מה שנישאר לי לעשות זה רק ללכת לבצפר לחזור בזמן לאכול לישון וליראות טלויזיה, זה אמור להיות הסדר יום שלי.. בזמן שאמא שלי עוברת לגור אצל החבר שלה. היא וחבר שלה כבר 3 שנים ביחד.. אני לא כ"כ אוהבת אותו, כי ליפעמים אני מרגישה שהוא מעליב את אמא שלי, ואמא שלי בוכה ביגללו הרבה.. ואני פשוט לא יכולה ליסבול את זה. אני ואמא שלי לא מפסיקות לריב כל הזמן מאז שהיא חוזרת מהעבודה. אחרי שהיא חוזרת מהעבודה היא מיתקלחת ויוצאת למועדונים עם חבר שלה וחברות שלה.
ליפעמים גם אין לה זמן לבשל לי להיום אחרי זה.. שאני חוזרת מהבצפר.. אז אני צריכה לחכות עד הערב כדי שהיא תביא לי לאכול. אני כ"כ לא רוצה לעבור לגור אצל סבתא שלי שכבר באלי לברוח מהבית,מהעיר, מכל החיים האלה. אשכרה מכריחים אותי לגור במקום שאני לא רוצה.
הציונים שלי השנה הכל ניכשל, אני כימעט ולא הולכת לבצפר.. מתוך שבוע אני הולכת רק 3 פעמים לבצפר וגם זה שיא ליפעמים. אני כבר לא יוצאת עם חברות שלי כמו שאני רגילה.. אני כל הזמן בבית,במחשב רואה טלויזיה ויושנת כמו זקנה בת 80.
החברה הכי טובה שלי עברה לעיר רחווקה אז ככה שאני בקושי רואה אותה.. כל החברות שלי אני כבר לא בקשר איתם כי מרוב שנמאס לי מהכל אני לא דופקת חשבון לאף אחד ומתחילה לריב עם כולם כולל המורות שלי וכו'. המשפחה שלי כבר לא אכפת לה מימני.. כל אחד דואג לחיים שלו, למשפחה שלו, ואני?! כבר לא קיימת הם רק עסוקים כל פעם להגיד לי כמה שאני לא מצליחה בשום דבר וכמה שאני רעה וכמה וכמה וכמה... אמא שלי נוטשת אותי לטובת החבר שלה.. היא אומרת שזה רק לחצי שנה אבל אני מכירה את אמא שלי.. וזה יהיה להרבה יותר.
שאני עם חברות שלי פעם ב... אני מסתירה את הכל.. רק מחייכת כאילו שום דבר לא קורה,
אבל מיתשהו זה מתחיל להימאס!
אני מתחילה לשנוא את עצמי ואת כל מי שמסביבי,
אני רק מיתפללת לה' שאולי יום אחד שאני יקום בבוקר כל הכאב הזה יפסק.
מי שקרא וחושב שהוא יודע מה אני צריכה לעשות בבקשה שירשום.
יום טוב.




