שבורה ממנו...ידעתי שיש לו עוד בנות ולא היה אכפת לי עד שהתחלתי להתאהב בו..ב"יזיז" שלי כי עכשיו אנחנו רק ידידים זה מה שרציתי...אבל אני לא יכולה להפסיק להסתכל עליו ! והוא גם כל הזמן מסתכל...אתמול התעצבנתי אז מחקתי אותו מהרשימה של האייסי..והיום עברתי בכיתות עד שהגעתי לכיתה שלו וראיתי שהוא מסתכל והוא ניסה לגנוב את המבט שלי אבל שיכנעתי את עצמי לא להסתכל עליו ואז נשברתי והסתכלנו אחד על השני איזה 3 שניות עד שהוזזתי ת'ראש..הייתי כל היום בדיכי בגללו אני לא יכולה לראות אותו כל יום אני פשוט לא מסוגלת ! אוווף אני מרגישה כזאת פאטתית אני חייבת לשכוח אותו אבל המבטים שלו מחרפנים אווותי ! כבר לא יודעת מה הוא מרגיש אני יודעת שמשהו אבל הוא לא אוהב...והוא מרגיש משו גם לעוד 2 בנות לא מהעיר שלי...המבטים האלה מחרפנייייייים !!!!!!!!!!
תאמיני או לא.., הסוד לגילוי אם הוא מתעניין בך הוא דבר מהפכני שנקרא התעלמות !!! 😁
ואני יכולה להוכיח לך שזו פשוט תרופת פלא,
כי חבר שלי זרק אותי לפני חודש ושבוע בערך. והוא יודע כמה אני עדיין מטורפת אחריו.
התעלמתי ממנו יומיים (אם לא יום וחצי) ובסוף הוא "נשבר" ושלח לי SMS שהוא מתגעגע, והתקשר אליי בסוף היום לשאול אותי אם אני רוצה לבוא אליו.
אז.. שמעי בעצתי ותצאי -> 😊
אז זה הקטע שאני מכירה אותו והוא לא כזה..אם הוא יאהב מישי הכי בעולם ואותי הוא לא אוהב והיא לא תתייחס אליו הוא פשוט יעזוב אותה בשקט ולא ידבר איתה..
אז הוא חרא של בנאדם לפי דעתי...
את כאילו רוצה להגיד לי, שאם יש מישהי שמטורפת עליו והוא מטורף עליה, ונגיד שהיה ריב כלשהו והיא מתעלמת ממנו (עצבים למשל)
אז הוא פשוט יקום ויילך ???
זה אחד הדברים הכי ילדותיים ואגואיסטים שיש.
כאילו לא בסטייל שלו "להקריב" את עצמו למען מישהי שהוא אוהב?
...FISHY ..
אני עם הדרי .
לגגגגגמרי .
אם הוא אוהב הוא יוותר על האגו ויבוא,
אם לא - כנראה שהוא לא מספיק אוהב
והוא לא שווה את זה.
QUOTE (ADI1 @ 20/02/2007) אם הוא אוהב הוא יוותר על האגו ויבוא,
אם לא - כנראה שהוא לא מספיק אוהב
והוא לא שווה את זה.
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
אי פעם הייתם חברים או שתמיד הקשר בינכם הסתכם במיניות?
לא זה היה מעבר לזה...דיברנו והכל זה לא רק נשיקות נשיקות נשיקות זה היה הרבה יותר מזה..