אני עדידוש177 פשוט פירמטו לי תמחשב ואני לא יודעת תסיסמה עשיתי משתמש חדש...
זוכרים שסיפרתי לכם על החבר שנפרדנו וזה..ועוד כמה אנשים(מלאא) פגעו בי ולא הייתי מוכנה להתקרב לאפחד בכיתה כל הזמן הייתי בצד ולבד לא הייתי מוכנה לספר לאפחד כלום והייתי מצוברחת כל הזמן הגעתי למצב שהמורה שאני הכי אוהבת צעקה עליי...שדווקא לאחת כמוני זה יקרה?!
בקיצור...החלטתי שזהוווו נמאס לי עם החברה הכי טובה שהייתה אני לא מדברת יותר ועם עוד אחת התרחקנו זה באשמתם הם פגעו בי...דיברתי עם ילדה מהכיתה על כל זה ושיכנעה אותי שצריך להיות שמחים כל הזמןןןןןןןןן לא משנה מהההה ועובדה שזה מצליח לי ואני יותר מאושרת יותר כיף לי אפילו דיברתי עם האקס וצרחתי דימעה אחת לא ירדה ממני וזה שיא אצלי כי כל הזמן הייתי בוכה אפילו תוך כדי שיחה איתו ועכשיו לא..!
בקיצור..אנשים תהיו שמחים לא משנה מה אפילו כשאתם במצב רוח הכי חרא ושואלים מה איתכם תגידו "מצוייןןןןןן" זה יעלה לכם תמצב רוח ותרגישו יותר טוב תאמינו לי..אני אחרי דיכאון שאלהים רק יודע מאיפה בא לי הייתי שבורה הרוסה בוכה כל היום רציתי להתאבד מה לא...מלא שיכנעו אותי שאני צריכה לשמוח ולשים זין על כולם עד שהגעתי למסקנה שזה מה שצריך לעשות..!!!
ובקשר לחבר..מי שיבוא יבוא מי שלא שילך יזדיין אפחד לא שווה את הדמעות שלי למה מה קרה שאני אבכה ביגללו והוא יחגוג גם אני צריכה לחגוגגגג אפחד לא יתן לי לסבול יותר אם הוא יזרוק אותי שיזרוקקק אני אחייה תחיים כמו שצריך..!!!!!
ואני עדיין בתהליכים של להיות מאושרת..יש לי קטעים שאני עצובה עדיין אבל הנה רשמתי את זה וכבר הרגשתי הכי טוב שאפשר
אה בקשר לרגל שלי שעשיתי ניתוח חחח אני בפיזיוטרפיה היום גם הייתי והייתי אמורה לסיים היום אבל הוא אמר שהרגל שלי עדיין חלשה ואני צריכה עוד כמה פעמים איזה מבאס זה...אבל חפיף העיקר שהכל יהיה טוב בסוף חח איזה מצחיק היום הוא נתן לי לקפוץ בטרמפולינה קטנה כזאת שם לי את זה באמצע שיהיה מקום ועוד איזה 5 בנות מסביבי וכולם הסתכלו איזה צחוקים חחח
בקיצורררררררררררררררררררררררר נצלו כל רגע בחיים החרא האלה...מה לעשות אלהים נתן לנו המון מיכשולים זה חלק מהחיים ואמורים להתגבר על הכל לא להתייאש ותהנו מהחיים הזבלים האלה!!חחחח 😉
אוהבת אתכםםםםםםםםםםםםםםםם המונים





