פרופיל רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 💬 יעוץ ריגשי 📬 דואר |
אהבה - אתר האהבה הישראלי

הבאנו גם אנחנו, שנדליר

✍️ נאפי 📅 05/11/2006 18:11 👁️ 643 צפיות 💬 19 הודעות
← חזרה לפורום עמוד 1 מתוך 2
נהיה שווה יותר ויותר לבדוק את הג'ינסים של לי קופר. בנוסף, ציינו: עוד עליית מדרגה בעיצוב חנויות האופנה


הג'ינסים של לי קופר בצילום דרמטי (צ': יחצ)

קולקציית חורף חדשה וטובה

מתוך תצוגת האופנה של לי קופר לחורף 2007המותג הבריטי לי קופר שנמכר בישראל כבר אחת עשרה שנה עובר מתיחת פנים מבורכת לאחרונה שמגיעה לו לגמרי. בשנים האחרונות צעירים אוהבי מותגים, מעדיפים את גזרות הג'ינס המעולות של לי קופר גם בזכות המחירים היחסית סבירים שמהווים יתרון משמעותי בשוק שהולך ומתייקר. ביקור השבוע בחנות הדגל החדשה של המותג בקניון עזריאלי, לימד שקולקציית החורף הנוכחית, היא טובה אפילו יותר מהצפוי.


הג'ינסים ובגדי היומיום הספורטיביים לא נופלים מאלה של מותגים אחרים המתחרים על אותו פלח שוק. ההיצע גדול ונותן המון אפשרויות למיקס אנד מאצ'. טובה גם שימת הדגש העונה, על תחום האקססוריז ועל הנעליים המיובאות מבית רוקט-דוג שמספקים טוטאל לוק למי שמחפש הכול באותו בית.


כיאה לחברת ג'ינס מעודכנת שנותנת מענה לכל דרישות השוק ההשראות המובילות את קו החורף הנוכחי הם: מדי הצבא הבריטי, תקופת הפאנק באנגליה של שנות 70 וסגנון בגדי עבודה בגזרת הנשים. אצל הגברים התמקדו יותר בסמלים כוחניים כמו נשרים וטיגריסים לצד סמלי מלוכה וטאצ' של מעמד הפועלים משנות ה-40'-50'.


פריטים מנצחים ניתן לאתר בחנות בקלות, למשל סקיני מג'ינס שחור שמשופשף היטב מקומות הנכונים, ז'קט ג'ינס בגזרה צבאית וז'קט ג'ינס קצר בשילוב פרווה. גם על קולבי הגברים כיכבו פריטים מעולים כמו ג'קט ג'ינס קלאסי באורך וז'קט בגזרה יותר מחוייטת מבד אפור משופשף.


עד כאן המילים הטובות. הפחות טובות הן שעדיין חסר לדעתי קצת פינס בבגדים. החיסרון הבולט הוא עומס של פרטים ואלמנטים שנותן הרגשה שהמעצבים שאפו להכניס את כל הסממנים הטרנדיים לעונה, ביחד, בכל פריט ופריט. ג'ינסים שיש בהם גם שפשופים, גם קרעים וגם הדפסים הם קצתיותר מדי עבורי. כשמשלבים שניים או שלושה פריטים מהקולקציה, בכלל יש סיכוי להראות כמו רמזור טרנדים מגובב. הייתי ממליצה שלא לגעת בגזרות המעולות אבל לנקות פריטים מסוימים, לטובתם.



זה בוטיק פה


אפשר לחסוך בדיטיילז, זה כן

לא פחות חשוב ובולט הוא השינוי בעיצוב הפנים של החנויות. הנהלת הרשת החליטה לשפץ את חנויות הרשת ולהכניס בהן אוירת בוטיק חמימה ואישית שתבטל תחושה של עוד סניף ברשת גרנדיוזית שיושבת בכל קניון נידח בישראל. המסר הרצוי היה של קנייה בחנות שיש בה קולקציות קטנות וייחודיות.


עיצוב הפנים הנוכחי אכן נראה טוב יותר בלשון המעטה, מן העיצוב הארכאי הקודם ואכן ניתן למצוא דמיון לחנויות בוטיק ברחבי אירופה ואף בניו יורק. ועדיין, מה לעשות, חנויות בוטיק בתוך קניון תמיד מאבדות קצת מהקסם שלהן ומתחושת הייחודיות והבלעדיות. אבל זה שייך כבר לתרבות הקניות כאן בארץ ולא מנכ"ל הרשת והמעצב של לי קופר, אחראים לעניין.


החלל של החנות המחודשת בעזריאלי, שנחנכה ברוב הדר, מאוד מואר אולי קצת מידי, עם שורת ספוטים מרכזית המכוונים לכל עבר. במרכז החנות שנדלייר ענק מקריסטלים שקופים ואדומים. הקירות צבועים בשחור-לבן והבגדים תלויים ומונחים על גריד גדול בצורה מעניינת. החלל היפה ביותר בחנות לדעתי הוא פינת תאי המדידה שבה רצפה מצויירת בשחור לבן, ספה תקופתית אדומה ועציצי קקטוס על מדפים. רשת לי קופר עיצבה מחדש שבע חנויות עד כה ולקראת סוף השנה ישודרגו בהתאם גם שאר חנויות הרשת.


מחירים:
ג'ינסים: 499.90-399.90
חולצות:299.90-99.90
סריגים וסוודרים:299.90-99.90
ז'קטים ומעילים:169.90-599.90
צעיפים:79.90-119.90
כובעי צמר:79.90-129.90
סריגי קפושון:279.90-249.90


הבגדים האלה מעלפיםםם אבל יקרים יחסית שנייה אני יעלה כמה תמונות
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
יאיאיי בגדיםםם הממהמהמהממההיםםםםםםםםםםםם
אוף שאני הייתי שם וקניתי ליפני שבוע לא היה את כל הגינסים האלו 😢 אררררר
השבוע הם הגיעו
באמת קולקציה סופניתתת
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
מגרהההההההההההההההההההההההההההה
אהבבתתי !@
אני בונה על הג'קט מהתמונה ה2
היום הייתי שמה
הג'ינסים חביבים
באמת יותר מיידי שויות הם שצים על הבגגדים שלהם
בגלל זה קניתי מכנס סקיני שחור חלק ! (:
הכל מלא בניטים מרוות נוצצים כל מיני כאלה מודבקים מעל
טוו מאאאאץ' לדעתי
אני יותר אוהבת ת'סגנון הקלאסי והשקט 😊 !
השנה הם לא הגזימו בכללל שיר

ראיתי תאתר שלהם חח בנתיים לא אהבתי כל כך
שיר מזה בניתים מאמי?
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
ניטים*

זה של הפריקים, המתכת הזאת שיש על תיקים וחגורות נו... כמו כפתורים רק ליופי :\

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס

📋 תוכן האתר

תוכן אהבה

🏛️פילוסופיה באהבה ❣️חגי אהבה מהעולם 🌏מנהגי חתונה מהעולם 🌍אהבה חוצת ציוויליזציות 🛕אהבה במיתולוגיות 💫משפטי מוטיבציה 🎤מילים של אהבה 😻ביולוגיה באהבה 🌸פסיכולוגיית האהבה 🏆הפסיכולוגיה של ההתחלה 💐הפסיכולוגיה של ההמשך 💔הפסיכולוגיה של התיקון 🧠אהבה ופסיכולוגיה 🔴רמזורים אדומים באהבה 🟢רמזורים ירוקים באהבה 🧭טיפים לשיחה בדייט 🎬תרחישי דייטים 💡טיפים באהבה 💞חוקי המשיכה 🤔שיחת יחסינו לאן 🎭סוגי טיפוסים בזוגיות 💝אהבה חדשה איך למצוא חתן 🎉המדריך המלא לכלה 💖אהבה רומנטית 😍אהבה ממבט ראשון 🥰פרפרים בבטן ☀️אינטימיות בקשר 👩‍❤️‍👨מבחן תאימות זוגית 🔮מבחני אהבה 🤝שייכות בזוגיות 💢סוגי יחסים 🔑מדע האהבה 📖אהבת תם 📜עשרת הדיברות 😂אהבה והומור 📚מדריכי אהבה 🎨אהבה בתפזורת 💑בתוך מערכת יחסים 🎉חיי הרווקות ⚖️חוק ואהבה 🤝ואהבת לרעך כמוך 🛕ואהבת - בכל הדתות בעולם 🧠על תבונה באהבה 💑מדריך לפגישות 🌟התאמה אסטרלוגית מלאה התאמה בין מזלות 🔢אהבה ונומרולוגיה 📋כללים להכרות 🎯המטרה אהבה 🎬סרטים רומנטיים 👩מילון נשים לגברים 👨מילון גברים לנשים 🔵תסביכים בזוגיות 🙋‍♀️פרידה והתגברות 😒קנאה וחוסר ביטחון 😔תקשורת וריבים 👭אמון ובגידה 🥵קשר רעיל 💁חזרה לאקס 🥶פחד ממחויבות 🌈ניהול קונפליקטים גבולות בזוגיות 🥵גזלייטינג בזוגיות 👤חדר כושר רגשי 🤢מניפולציות רגשיות בזוגיות 🤒עזרה ראשונה באהבה 💜מבחן אינטלגנציה ריגשית 🥂קיר האהבה