פרופיל בלוג יומן גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 📬 דואר
אהבה - אתר האהבה הישראלי
פורומים פורומים אהבה כבר לא יודעת מה לעשות.... :-(...

כבר לא יודעת מה לעשות.... :-(

✍️ הדדדדס 📅 29/09/2006 20:52 👁️ 705 צפיות 💬 3 הודעות
זהו סיפור ארוך ומסובך-אני אעשה לעשות אותו הכי בקצרה..

אז ככה, יש לי ידיד שאני מכירה אותו כבר איזה 5 שנים, פעם סתם דיברנו וזה וממש ממש רציתי אותו. עם הזמן זה כבר עבר לי, התחלתי לצאת עם אחרים, היו לי חברים למרות הכל עדיין היינו ממשיכים להיות בקשר.
חוץ מכמה תקופות שבהם רבנו והתנתק הקשר. (וזה היה לפני כמה שנים....)

בזמן האחרון נפגשנו הרבה והתחיל להתפתח משהו קצת אחר (נראה לי). היו כמה פגישות ממש נחמדות והכל.
חוץ מהפעם האחרונה שנפגשנו והוא ממש התעצבן אותי ואולי גם אני התעצבנתי אותו- לו במילים שנאמרו סתם בהתנהגות.

לפני חודש ומשהו בערך אחד שיצאתי איתו שאל אותי אם יצא לי לבכות בגלל גבר? ואמרתי לו שלא, ואז חשבתי על זה ובעצם הוא הגבר היחיד שגורם לי לבכות כשאנחנו רבים או משהו.
גם שהיה לי קשר שאני הרסתי והוא זרק אותי לא בכיתי כמו שאני בוכה בגלל ההוא ! ! !

בכל אופן, עכשיו ההוא לא מדבר איתי. אין לי מושג מה לעשות.
אני גם לא יודעת למה הוא לא מדבר איתי כי אין לו שום סיבה כל כך לכעוס ככה.
אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות.
ושוב בוכה בגללו. . . . . 😢 😢
לא משנה מה את לא צריכה לבכות
תשאלי אותה מה קרה.. תהיי ישירה ותקבלי תשובה !
dont worry be happy
😊
מה אתם ילדים קטנים רבים בגלל שטויות?

הוא עושה לך פוזות אז שילך קיבינימאט, תדאגי להיות קודם כל בנאדם כנה עם כבוד עצמי.
במידה ולא הולך ואת נפגעת כפי שאת מתארת כאן הקשר לא בריא ולכן מומלץ לך לשכוח ממנו אחת ולתמיד.
"הוא עושה לך פוזות שילך קיבינימט"..
ואם הוא לא עושה לה פוזות? ואם הוא נפגע ממנה והוא לא יודע איך להתמודד עם דברים כאלו אז הוא פולט דברים? הסיפור ממש בקצרה ולכן קצת קשה להבין פרטים קטנים, אבל בגישה כמו שלך עם איזה גבר היא כן תצליח להיות? היא אוהבת אותו! והדרך להגיע לטוב מדבר כזה היא להבין את הצד השני טוב!
תלכי אליו מאמי.. תספרי לו את מה שסיפרת לנו.. יכול להיות שהוא יותר רגיש לגביך ולכן הוא מוציא מילים שבלי כוונה פוגעות בך, אם יש משהו שמפריע לו, תנסי להבין, ולעזור לשנות את זה. ואם יש משהו שמפריע לך, תספרי לו, ותעודדי אותו לעזור לך לשנות את זה.
מה שלא יהיה, את לבד לא יכולה לפתור את זה, אתם נמצאים בבעיה ביחד, ורק ביחד אתם יכולים לפתור אותה (את יכולה כמובן א' להתעלם ולהמשיך, ב' להמשיך ולשכוח, ג' לפגוע חזרה ואז לא יודע לאן נגיע אבל..)

בכל אופן שמתי לב למשהו לא טוב אצלך.. "הוא היחיד שבכיתי בגללו.." תבחרי את מי שאת אוהבת לא לפי מי שהכי בכית בגללו, אלא לפי מי שהכי צחקת בזכותו, שמחת בזכותו!
בהצלחה.. תעדכני.

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס