גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות
דף הבית
שירי אהבה
מכתבי אהבה
מדריכים
סיפורי אהבה
פתגמים
💕 מי באהבה 0
אין גולשים מחוברים כרגע... 💝
אהבה - אתר האהבה הישראלי
פורומים פורום צעירים 18 ומטה רוחניות ומיסטיקה ערפדים?!-ארוך אבל מעניין בטירוף!!!!!...

ערפדים?!-ארוך אבל מעניין בטירוף!!!!!

✍️ cuopid-girl 📅 11/06/2004 15:29 👁️ 1,050 צפיות 💬 17 הודעות
← חזרה לפורום עמוד 1 מתוך 2
משך מאות שנים מתעקשים האנשים להמשיך ולהאמין כי קיימים יצורים המתקראים ערפדים והניזונים מדם אדם. יצורים אלו, מספרת האגדה, רגישים לאור היום ולכן פועלים רק בלילה. מי שננשך על ידם ודמו זב, יהפוך לערפד בעצמו. גם בתקופתנו, עידן המדע והנאורות, ממשיכים רבים להאמין בערפדים. אם תשאלו מכשפה ממוצעת, היא תדע להסביר שערפדים יש, והם באמת מוצצים מן האדם את לשד החיים שלו, אבל אין לזה שום קשר לדם.

בתורת המאגיה, ערפד רוחני או ערפד פסיכי הוא אדם ככל בני האדם. מה שהופך אותו ל"ערפד" הוא הצורך שלו להיצמד לכל תמצית חיוניות של האנשים מסביבו. האמת היא יומיומית ואפורה. רוב האנשים החיים בעולמנו נמצאו במצב של "ערפדים רוחניים" ברמה נמוכה מאוד כאשר היו בקשיים או נזקקו נואשות לעזרתם של אחרים, בצורה שהפכו אותם לחסרי ישע. אך כמו שכולנו יודעים, יש אנשים הנמצאים במצב זה בצורה תמידית.

ישנם אנשים המנסים לגרום לאחרים תחושת אשמה או אחריות עליהם. הם יפגינו התנהגות של קדוש מעונה או קורבן, יראו שחורות כל הזמן, ולא יפסיקו לדבר על כמה הם מסכנים ועסוקים ועמוסים בבעיות. הם למעשה "מוצצים" את האנרגיה של האנשים מסביבם מפני שהם רוצים שירחמו עליהם.

אורח חייהם והתנהגותם הקבועה של אנשים כאלו מעייפים את הסובבים אותם ושואבים מהם את כל הכוחות. "הערפדים" אינם מתכוונים בדרך כלל להרע, אך המצב הנפשי שבו הם שרויים גורם להם "לגנוב" אנרגיה מאחרים. יתר על כן, במקרים נדירים ישנם אנשים, בדרך כלל חולים או זקנים, שאין להם מספיק כוח חיים משל עצמם, המפתחים יכולת אוטומטית ולא מודעת למשוך אנרגיה מאנשים אחרים. האמצעים לפעולה הם שיחות מתישות נפשית, שימוש ברגשות אשמה, פריטה על מיתרים רגישים אצל האחר ושאר "טכסיסים" פסיכולוגיים.

סוג שני של ערפדים, אליבא דארס מאגיקה, הוא הערפדים הרוחניים שמוצצים לשד חיים ותעצומות נפש לא בגלל חולשתם, אלא בכוונה תחילה להרע. אלו מתחלקים לשתי קבוצות: בני אדם; ויישויות מן המישור האסטרלי.

בני אדם הנוקטים בשיטות ערפדיות הם אנשים בעלי ידע מסוים בתורות מאגיות וספיריטואליות. תורות אלו מלמדות, בין השאר, כיצד ניתן לתמרן אנשים אחרים מבחינה פסיכולוגית. זוהי אחת הסיבות לכך שתורות אלו נחשבות בדרך כלל ל"מסוכנות" או "אפלות". הערפדים בכוונה תחילה נהנים מניצול אחרים וחובבים את תחושת הכוח שהערפדיות מעניקה להם. לעיתים מדובר באדם חולה או זקן שגילה דרך לחיות טוב יותר או לזמן רב יותר. לעיתים מדובר באדם העוסק בתורת המאגיה שגבולות האתיקה והמוסר היטשטשו לו.

בטכניקות מסוימות, רוב הפעילות הערפדית נעשית בלילה משום שקל יותר לגנוב כוחות חיים מאנשים כאשר הם ישנים. כאן ניתן לראות קשר ברור לאמונה העממית שערפדים מוצצי דם פועלים בלילה. בטכניקות אחרות, תהליך שאיבת כוח החיים מתרחש במהלך מגע פיזי כמו לחיצת יד, חיבוק, נשיקה, התחככות או טפיחה על השכם. לאחר מגעים חוזרים ונשנים עם הקורבן, ישנם ערפדים רוחניים המפתחים יכולת שאיבת אנרגיה אפילו רק מהימצאות בקרבתו של הקורבן ואינם זקוקים עוד למגע. לאחר זמן רב יותר, מספיק קשר עין. מאגים ברמות מתקדמות אף טוענים ליכולת ערפדיות במסע אסטרלי. במילים אחרות, אם הערפד ישן וגופו חלש, רוחו מסוגלת לנוע לכיוון אדם אחר כדי לשאוב ממנו כוחות נפש. אך מיומנות זו אינה מוכחת, ויש להניח שגם אם היא קיימת, היא נדירה בגלל תחכומה והיכולת הרוחנית הגבוהה הנדרשת לה.

ערפדים מן המישור האסטרלי אינם בני אדם. על פי תורת המאגיה, המישור האסטרלי הוא מצב מודעות המאוכלס במגוון צורות ויצורים. יש המתייחסים אליהם כאל אלוהויות ורוחות, בעוד אחרים טוענים, כי הם יצירי מוחם של בני האדם או ארכיטיפים. ערפדים אסטרליים, אם כן, הם יצורים מאותו מצב מודעות, המסוגלים לפגוע בשלמות הנפשית של האדם. ערפד אסטרלי יכול להיות שרידי עבודה אנרגטית של מאג רשלן, אוירה לא טובה במקום או מצב מסוים שקיבלה "חיים" משל עצמה, או צורת מחשבה. בדרך כלל לאדם מן הישוב אין מגע עם ערפדים מסוג זה, מפני שהוא אינו נמצא בקשר מודע עם המישור האסטרלי או מצב המודעות המתייחס אליו. רק אנשים העוסקים במאגיה, מדיטציה או טכניקות רוחניות שונות יבואו במגע עם ערפדים אסטרליים. אנשים אלו גם יידעו לזהות את הערפדים האסטרליים בהסתמך על ידע וניסיון.

כיצד ניתן לזהות ערפדים אנושיים? השאלה אינה פשוטה כלל. לא כל "נודניק" או אדם הזקוק לעזרה יותר מפעם אחת הוא ערפד רוחני. בדרך כלל עוסקים במאגיה או בענפי הפסיכולוגיה ידעו לזהות את הערפדים ביתר קלות. אך כל אדם בעל מודעות עצמית מפותחת ויכולת אבחנה יכול לעשות זאת. בתורת ההתגוננות הפסיכית, ענף שמתבסס היום על כתביה של חברת מסדר שחר הזהב דיון פורצ'ן, מלמדים כי חשוב לזהות דפוס התנהגות על פי כללים קבועים. כיוון שלא מדובר במדע או בתיאוריה מדויקת, חשובה האינטואיציה והתחושה של האדם הרואה את עצמו כקורבן.

בדרך כלל, ערפדים הם אנשים בעלי תסביכי דחייה או נטישה. הם זקוקים לחיזוקים קבועים ומתמשכים, צריכים עזרה מתמדת ולעולם אינם מרוצים. הם כמעט תמיד חסרי אנרגיה וחיוניות, ויפגינו עייפות ולאות כללית. כאשר נעשה ניסיון להתרחק מהם, הם ינסו להשתמש לעורר באדם רגשי אשמה, דרך נוספת למשוך ממנו אנרגיה.

סימני התקפה ערפדית: הרגשת סחרור וערפול, תחושת אובדן כוחות, מתח בשרירים, בלבול נפשי, כאבי ראש, עייפות כרונית, הפרעות שינה, תחושת הצקה והטרדה תמידית, הרגשת דכדוך והידרדרות בחוסן הפיזי. עם זאת, כדאי לזכור, שהסימפטומים הללו יכולים להעיד על מגוון מחלות והפרעות בריאותיות המצריכות התערבות רופא. לפני שקופצים למסקנות של התקפה ערפדית, כדאי לגשת לרופא המשפחה ולשלול בעיות רפואיות פיזיות או נפשיות. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם אדם הבקי במאגיה ובהתגוננות רוחנית.

תורת המאגיה מלמדת דרכים מגוונות כדי להתגונן מפני התקפות רוחניות של ערפדים. העצה הראשונה בכל שיטה היא לגלות את זהות הערפד ולצמצם מגע עמו עד כמה שניתן. בנוסף לכך משתמשים בטכניקות דמיון מודרך, הגנות אנרגטיות, טיהור ספיריטואלי, טקסי שבירת קשרים, שליטה אסטרלית ושימוש בקמעות מסורתיים כמו שום, אבן אמתיסט וענידת תכשיטי כסף. מבחינה פסיכולוגית ניתן לסווג את הטכניקות הללו כאוטוסוגסטיות, כלומר הן מסייעות לאדם להשפיע על עצמו מבחינה נפשית ולשנות את דרך החשיבה שלו לגבי המצב הבעייתי.
זה ארוך ומעניין שווה לקרוא את זה!
יש לי שאלה
אדם שהוא ערפד חייב לדעת שהוא ערפד?
יענו אם הוא שואב אנרגיה מאחרים בלי כוונה
אממ... אני לא ממש יודעת... אבל ניראה לי שהוא יודע אם הוא עפרד... יכול להיות לפעמים שזה בתת מודע שלו והוא לא יודע..
אימלה
חחחח כן גמני חשבתי את זה כשקראתי את זה.. יענו מפחיד אם איזה אחד בא אליך..
שיו... אמאאאא.. :cry:
אמאל'הההההההההההה 😮 8O
ורוש, :!:
חחחחחח עכשיו כל האמהות נכנסות לפורום ושואלות:"קראתם לנו?!"
אמא'לה אמאל'ה אמאל'ה
פעם ראיתי בתוכנית של ריקי לייק בני נוער שחשים ערפדים...
הם בני אדם רגילים...והביאו אותם לתוכנית כי מה שמרגיע אותם זה הדם
כשהם רעבים או משהו הם חותכים לעצמם פתח קטן בעור של היד או מקום אחר ומעצמם מלקקם את הדם שזורם יאאאאאאאקקקקק
פויההההההה איכסססססססססססס
כשראיתי את זה מה זה נגעלתי..יאקקק
הם לא אוהבים אור והם משוכנעים שהם ערפדים ...וההורים שלהם דואגים להם..
אבל בני נוער אלה הם לא נושכים בני אדם אחרים..כמו ערפדים בסרטים
בני נוער אלה לוקחים מעצמם את הדם שלהם..
חותכים את עצמם ואז מלקקים את דמם..איכסססהההה
זה היה מגעיל...
חבל שהתוכנית נגמרה כבר
8O :!:
אמאלה...... היית כזאת תוכנית בריקי לייק? לא ראיתי.....
חבללל שלא ראית נשמה
אני הייתי רואה את התוכנית כול יום ויום אחד היה זה הנושא...על בני נוער שחושבים שהם ערפדים
אמא'לההההההההה זה היה מגעיל ומפחידדדדדד
הערפדים שפה הם מסוג אחר...
יואו angel of love~*~, ראיתי מה כתבת...זה באמת מגעיל מאד...לדעתי האנשים האלה סובלים מהפרעות נפשיות קשות! :x
לא רק לדעתך--->זה בטוח!
אמל'ה!
ואם אני חושבת שמישהו שאני מכירה הוא ערפד? מה לעשות?
ואם אני משתמשת ברגשות אשמה נגד אנשים, אז זה אומר שאני ערפדית? :twisted:

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס