מה המין הגברי חושב על בנות שמתחילות איתו? קטלני כמו שפעת העופות
מאת: גיא רוב
לילה. כולם ישנים. רק את יושבת על הבר בפאב הכי סליזי בתל אביב ולא מבינה. למה הוא לא ניגש אליי, את חושבת לעצמך, חייכתי, הרמתי כוס לחיים, לא התייחסתי לחברה שלי כבר רבע שעה, מה עוד אני צריכה לעשות? ואז, ככה פתאום, בשלהי שנות העשרים שלך, את מממשת את הסלוגן של חברת נעליים ידועה ומחליטה ללכת על זה. לא לפני שאת מחליקה עוד צ'ייסר, רק כדי לוודא שבאמת לא תזכרי את זה מחר.
סעיף 2 לחוק יסוד: התחלת קשר קובע, שבחורה לא תתחיל עם בחור אלא בהתקיימות נסיבות חריגות. גם זקנה בת שמונים שהטחורים מגיעים לה עד הברכיים יודעת שהטעות השניה הכי גדולה שאישה יכולה לעשות (הראשונה, כמובן, היא להשתכר בחתונה של אחותך ולהתחיל עם בעלה) היא להתחיל עם בחור. מה זה להתחיל, את שואלת? בלי עכבות, עם כל כללי הטקס, בצורה כזו שמשאירה את ההחלטה בידיים שלו.
את התחלת איתו = סקס. הלילה
את הרי כבר מספיק מנוסה כדי להבין שהחיים זה לא מה שהבטיחו לך. אם תשימי תחבושת היגיינית לא תקפצי לך ברחבי הקמפוס, אף חומר ניקוי לא ימנע ממך את הצורך לשפשף וגברים שמתחילים איתם, בניגוד לויקי כנפו, ינצלו את 15 דקות התהילה שלהם עד תום. על חשבונך, כמובן.
מה שבטוח הוא שכמו במקרה של ג. יפית, איך שתיראי, מה שתעשי ואיך שלא תעשי זה לא ישנה. כמאמר המשפט הנדוש: זה לא את, זה הוא. דווקא כשאת מתחילה איתו, מגלה מוחו של הגבר המצוי סימני חיים. אלא שסימני החיים האלה מניבים עבורו משוואה אחת ברורה: את התחלת איתו = סקס. הלילה. אגב, הסיכוי שההתנהגות שלך תתפרש בצורה שונה לגמרי היא כמו הסיכוי שמחבל יגיד "כן" למאבטח ששואל אותו אם יש לו נשק.
זה ממש לא עושה לו את זה
אז מה המין הגברי חושב על בנות שמתחילות איתו? קטלני כמו שפעת העופות (פנייה נרגשת לקוראת קריסטין מ'הדוגמניות': גם עוף זה חיה. תודה), התכנס לו פורום הבנים לשם בירור הסוגיה:
"בחורה שמתחילה איתי? זו ממש חריגה מגבולות גזרה. זה ממש לא עושה לי את זה", פצח ר', שלמען הגילוי הנאות יצוין שהאדם האחרון (והיחיד) שהתחיל איתו היה לצערו, גבר.
"לי דווקא אין כל כך בעיה עם זה בטווח הקצר. לאותו לילה, כמובן. וזו בדיוק הבעיה: כשמישהי מתחילה איתי אני לא רואה טווח אורך באופק", הציג מ' את הגרסה שלו ל"הקוסם מארץ סטוץ".
- אז למה שאישה תתייחס אחרת לעובדה שאתה מתחיל איתה?
"כשמדובר בהתחלות, התפקיד הזה שמור לנו, הגברים. זה הרי ידוע שבנושא ההתחלות משב הרוח הפמיניסטי לא עושה לנו טוב", השיב מ'.
"ואני דווקא מעריך בחורה שמתחילה איתי. זה מראה שהיא לוקחת מה שהיא רוצה. לי זה עושה את זה. אבל עובדתית, לצערי, רוב הבנים פשוט ינצלו את ההזדמנות לרעה", סיים י'.
לכאורה, גברים אוהבים בנות קוליות. רק לכאורה
מבזק חדשות: לכאורה, גברים אוהבים בנות קוליות, זורמות ומשוחררות. אבל זה לכאורה. במציאות, כשזה מגיע אליהם, זה מפחיד אותם. נגוע בעמוד שידרה רעוע כמו מערכת היחסים של דודי מליץ ומאיה בוסקילה, כך הוא הגבר הישראלי. וגבר כזה מפחד מנשים קוליות. יותר מזה, בהיותו תחרותי, הוא לא נלהב ואף חש מאוים מתחרות עם בת זוג משוחררת.
אז מה כדאי לעשות להבא, את שואלת?
תזכרי את טרזן וג'יין
זוכרת איך את מרגישה כשגבר מתחיל איתך? אז זה זה רק שבגרסה הגברית נכנס אלמנט נוסף: אלמנט הציד. בכל הנוגע למערכות יחסים בכלל ולהתחלת קשר בפרט, העסקה המסורתית בין נשים וגברים היא עיסקת טרזן - ג'יין (עייני ערך אורנה ומשה דץ, בסדר הזה). על פי עסקה זו, כאשר גבר מתחיל איתך, הוא מבחינתו מילא חלקו בעסקה. לכן, אל תשכיבי את נרטיב "הגבר הצייד" לישון. גם כך הגבר המצוי סובל מאלחוש בביטחון העצמי.
תתאזרי בסבלנות
מאחר והגבר המצוי צריך להרגיש שהוא צד אותך, הרי שגם אם תתחילי איתו ותצליחי בזה, זה יהיה ניצחון פירוס. או כמו שדודה שלי נוהגת לומר: תיזהרי במה שאת מאחלת לעצמך, את עוד תבכי על זה אחר כך. אז מה לעשות? פשוט תתאזרי בסבלנות. תני לו לגשת אלייך. אם הוא לא ייגש אלייך, הוא כנראה לא אגרויסע-מציאה, ואת הרי לא רוצה אחד כזה.
תתאמצי בחינניות
ומעל הכל, תתאמצי בחינניות שהוא יתחיל איתך. הרי אם את תתחילי איתו, רוב הסיכויים שהוא יפרש את זה בצורה שגויה. את רוצה להתאבד? תקפצי מעזריאלי, רוצי ערומה לתוך שטחי הרשות הפלסטינית - רק אל תתחילי איתו. פשוט תחייכי, תסמני באמצעות שפת הגוף שלך, אפילו תעלי מטוס לאוויר עם שלט של מספר הטלפון שלך- אבל תעצרי שם. זה, איך אומרים אצלנו, יותר עדיף.




