ואולי זהו הרומן הראשון אשר אכתוב בעת עצב קל, חוסר אמון אשר סובב את כול חיינו.
אנו תמיד רצים אחרי מציאת האמת אך לאחר שמוצאים אותה מצטערים על כך, הרבה פעמים בחיינו נשאלת השאלה עדיף אמת כואבת או שקר אשר יגרום אף לרגע לחיוך של אושר.
מצטערים על כך שאנו לא מאושרים ורצים אחרי האושר אך העם באושר ניתן למצוא גם את השלמות הרי השלמות לא קיימת ועם כן האדם יסבול יותר מאשר בימי עצב, נחרדת מהמחשבה שכול יום הוא אושר וכול מה שסובב יום זה בעל שלמות. עם כך איך ידע האדם הסקרן מהו ייעדו ומהי סיבת חייו מה הם רצונותיו ושאיפותיו הרי עם הכול מושלם אין יותר מה להשיג וזוהי עובדת החיים.
אך את רומני אינני יכתוב אל עובדות החיים כול אחד ימצא אותן בזמן אחר בחייו אכתוב אני אלא את סיפור חיי שהחל לפני שנים רבות. שנים רבות של כאב, עצב ודמעות. דמעות כמו המים אשר זורמים בנחל של מים שלא יכולים להפסיק לזרום כי עם כן עצם קיומו של הנחל ייעלם וכך גם הדמעות עם יפסקו לרדת מלחיי עצם קיומי כנראה גם ייעלם.
קורה לפעמים שהמחשבות נודדות לעבר. אתה יושב על הכורסא המועדפת אליך בבית קורא ספר או רואה סידרת טלוויזיה ואולי אף סתם התיישבת לשבת אחרי יום מעייף ומתחיל להיזכר. יש כאלה שאף יורדת להם דמעה או שתיים. למרות הכול תמיד אני יהיה בעד משפט שחיזק אותי הרבה פעמים בחיי אך ורק בשביל שתמיד אוכל להישאר אופטימית בקשר לדמעותיי ולא התבייש בהן "הדמעות שוטפות את הנפש כדי שיפרח חיוך גדול"
גם עם לא תמיד היה לי לאחר מכן חיוך גדול ואף חיוך על הפנים המשפט חיזק אותי מבפנים.
כמה חבל שהחיים לא חיזקו אותי כך. חיי ניצלו אותי הרבה פעמים אך קורה שגם אתה מנצל אותם ואתה לא שם לב לכך גם עם הדבר קרה כך דבר זה איננו אומר שאתה בן אדם רע כול בן אדם בעולם כנראה אינטרסי באיזשהו אופן אך לדעתי אף פעם לא צריך להישבר. כדאי לשבת ולחשוב על העתיד מה יהיה עוד כמה שנים ומה אתה רוצה להגשים לשכוח את כול הבעיות אשר עוברות על לבך וגם ראשך ולהגשים את משאלותיך עם הרבה כוח ואף רצון אפשר להשיג כמעט כול דבר בחיים ואני רוצה להדגיש את המילה כמעט.
זה נכון עכשיו אני יושבת כאן ואפשר להגיד שאני בן אדם שגאה בעצמו. השגתי את כול מה שרציתי והתחלתי להשיג את זה לאחר גיל 15 שנפלתי קשה על הראש ואולי אף הגוף הרגשתי כאילו נפלתי מסוס וקיבלתי חבטה קשה אבל זה לא היה בגלל מצב פיזי אלא הייתי שרויה במצב נפשי קשה. אחרי אותו דבר לא יכולתי לקום אך יום אחד ישבתי לי וחשבתי והגעתי למסקנות והחלטתי להתעורר ולא להיות ילדה יותר הבנתי ואמרתי לעצמי "זהו ילדה הפכת לאישה עכשיו את מחליטה אל עתידך ולא נזכרת לעולם בעבר"
וכך עשיתי. הגשמתי את כול רצונותיי. אפשר לומר שקיבלתי את כול מה שרציתי לקבל מהחיים. אך מעולם לא הרגשתי את מה שהשתוקקתי לו. לסלוח. ליבי נשאר אותו לב אכזר מלא בטינה ושנאה ואף כאב. לעולם לא אוכל לשכוח את הסבל שגרמת לי...זוהר.
אחרי אותו מיקרה שהחלטתי להמשיך עם חיי כמעט כול יום ישבתי וחשבתי על עתידי ולעולם לא נזכרתי אף לשנייה קצרה בעברי. אך היום נזכרתי וירדו לי דמעות יותר מידי דמעות.
היום הכול השתנה. העם הגיע רגע גורלי שמשהו בחיי צריך להשתנות?
המשך יבוא
😉 תמשיכיי בובי..
אהבתי תהתחלה!...
שירי 😂