תראו...
אני מאוהבת בילד שתמיד אני רבה איתו..
ואהבה התפתחה לפניי חודש ככה..
אנחנוו שנה שעברה שננאתי אותו כל היום רבנו..
ועכשו אננחנו לפעמים מדברים..ואיני לא רוצה להגיד לא שאני אוהבת אותו
הוא נותן לי חיים ותקווה להמשיך
ואני לא יודעת מה לעשות...תעזרו ליי בבקשה?
איך אני ידע שאם הוא מרגיש גם אלי משהווו?
בני כמה אתם?
ועל מה אתם רבים?
אומרים שאם מישהו רב איתך כל הזמן זה כדי למשוך את תשומת הלב שלך כי הוא דלוק עלייך.😊
בני 15..
לא יודעת הוא קורא ללי בשמות חיבה..
אבל יש לו חברה בקרוב והוא לא אוהב אותה....הוא אתה רק בגלל נשיקותת
מה אני יעשה?
תעזרו ליי
תנסי קודם כל לברר אם הוא אוהב את חברה שלו או שהוא בטוחח איתה רק בגלל הנשיקות כמו שאת אומרת...
אם הוא באמת לא אוהב אותה...
אז מאמי יש לךסיכוי...
בהתחלה אל תגידי כלום כל עוד הוא עם חברה שלו...
רק תתקרבי אליו...
אם הם יפרדו בסופו של דבר הדרך פנויה...
אבל אני מתביישת ללכת אליו ולהגיד לא אני אוהבת אאותו כולם יצחקו עליי
אתם נורא ילדותיים אם כולם יצחקו עלייך!!
אותי אל מעניין בני כמה אתם...
מה שאני כן יכולה להגיד לך... זה: שאם את רוצה לדעת אם הוא אוהב אותך או מרגיש אלייך חיבה או משהוווווווווו אז אל תדברי איתו יום-יומיים ואם צריך::::אפילו שבוע!!!
אני יודעת שזה יהיה מאוד קשה בשבילך כי את אוהבת אותו אבל תנסי. תאמיני לי, אני ניסיתי את זה וזה פעל מהר מאוד. לא דיברתי עם אותו הבחור שאהבתי לפחות שלושה-ארבעה ימים והוא התרגז ונחרד מזה!!! זה היה קשה לו יותר מאשר לי... ובסוף: הוא נשבר ואמר לי שהוא מרגיש אליי משהו מאוד חזק. אבל אני... כדי שיאהב אותי יותר ולא יוכל ל"חיות" בלעדיי... לא הסכמתי לשום דבר ממה שהוא אמר וממה שהוא עשה. בסה"כ לא דיברתי איתו בכלל שבועיים כמעטטטטטטטטט והוא הלך למותתתת! כאילו "הרגו" את אמא שלו. הוא לקח אותי לכיתה בודדה ושם דיבר איתי. אני לפני כן לא רציתי לבוא איתו... הוא לקח אותי בזרוע בחוזקה ואני ניסיתי להתנגד למרות שבתוך תוכי ממש ממש רציתי זאת. הוא לקח אותי לכיתה הבודדה הזאת שאמרתי ואמר לי שהוא אוהב אותי... וכל פעם שהוא קילל אותי והתנגד לי זה בגלל שהוא לא רצה לאהוב אותי וזה היה חזק ממנו והוא התאהב בי עוד יותר. אני בתוכי הלכתי להינמס... אבל החזקתי מעמד... אבל כשהוא התקרב אליי הפלתי את הספרים שהיו לי בידיים מרוב אינטימיות, והוא נישק אותי ומאז היינו חברים. זה היה לפני שנה בערך, אבל היום אני מבינה שזאת הייתה אהבה נעורים ראשונה אמיתית. אבל אני בעצם חושבת... שמה שווה לי עכשיוווו האהבה אם היא לא תעזור לי בעוד 10 שנים כשאני אהיה נשואה??? הבנתי שזה פתטי....... אח"כ אני נמסתי מבפנים ומבחוץ. אהבתי אותו כל-כך כמו שאת אוהבת את אותו הילד הזה שאמרת... שלא יכולתי לא לראות אותו יוםםםםםםםםםםםםם אחד. הוא לא בא יום אחד לביה"ס בגלל שהיה חולה... ואני ידעתי שהוא יהיה בשכונה שלו אחה"צ ועליתי לשכונה שלו כדי לראות אותו מקצה הרחוב אפילו. העיקר היה: לראות מה איתו. איך הוא מרגיש... כאילו הוא היה.............................. בעלי... ודאגתי לו כ"כ.
תאמיני לי תנסי את מה שאמרתי לך את תראי: הוא יחזר אחרייך כמו תרנגול ולא יוכל בלי "לקלל" אותך או להגיד לך כל מיני שמות חיבה. אחרי היום-יומיים-שלושה-ארבעה האלה שאת לא מדברת איתו והוא בא אלייך ושואל אותך למה את לא מדברת איתו---> לאאאאאאאאאאאאאאאא לענות לו!!!!! אל תעני לו בשום פנים ואופן!!!!!!!!!! כי אם תעני לו הוא ירגיש מהר מאוד שאת קלה להשגה. ואנחנו הנשים... צריכות להיות קשות להשגה וקשות בכלל אם אנחנו רוצות להשיג משהו. הכוח בידיים שלנו--------> אז תשתמשי בכוח הזה! תראי לו שאת קשה להשגה ככה הוא יעשה כל דבר כדי שתדברי איתו לפחות. הוא יעשה מעצמו צחוק ובושה בגלל על זה שהוא אוהב אותך. כשאומרים שהאהבה עיוורת לדעתי------------> כמה שזה נכון!!!
אז תראי לו שאת קשה להשגה ותעשי מה שאמרתי... תאמיני לי שתצליחי...
ממני לינוי linoy404
את יכולה לנסות לעשות את מה שלינוי אמרה לך....
ולפי דעתי במקום לריב איתו תנסי להתקרב אליו ולדבר איתו יותר... זה לא יזיק.
תנסי להתקרב אלייו
לדבר איתו
וכמה שפחות לריב איתו
מממ גמאני הייתי מאוהבת בילדד שנה שעברהה..הייתי מאוהבת בו שנתיים..והכרתי אותו מהגן
היינו כל היום רביםםםםםםם!! הוא ידע שאני אוהבת אותוווו..אינלי מושג מאיפהההה
אבלל הרגש הזה עבר..
מממ שיהיה לך בהצלחה מותקק😊
אני מסכימה עם לינוי מאמי
וברוכה הבאה לאתר תהני
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
גמאניי מסכימה עםם לינווייי..
ולינויי מה שקרה לך זה בדיוק מה שקרה לייייייי..וזהה עבדדדדדדדד חחחחחח