פרופיל רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 💬 יעוץ ריגשי 📬 דואר |
אהבה - אתר האהבה הישראלי

גולן...הדבר הכי יפה שיש -3-

✍️ popik 📅 30/10/2005 01:24 👁️ 950 צפיות 💬 54 הודעות
← חזרה לפורום עמוד 1 מתוך 4
קמתי בבוקר ו..
חברות שלי מסתכלות עלי במבט עצוב..עם הראש למטה..
"בוקרר מה קורה?? מה הפרצוף החמוץ??" שאלתי..ולא ממש קיבלתי תשובה..=
"אה..גולן..הוא..." אני כבר הבנתי שמשו קרה לוו! עפתי למקלחת צחצחתישניים שמתי עלי מכנסון קצת לבן גופיה ורודה כפכים וטסתי לחדר של הבנים! כי בחד שלי לא ממש קיבלתי תשובהה! "רועיי שלומי חי שליו מה קורה פה תגידו לי?!?!? איפה גולןן ותענו לי עכשיו על זההה!" צעקתי עליהםם "היי שוני תרגעי מאמי..אנחנו נענה לך אבל תרגעייי!"רועי אמר לי ברוגעע.."מה אתה כל כך רגועע?? קרה לו משוו?? ואם כן מה?? תסבירו לי נו?!?!" שליו חיבק אותי והושיב אותי..כבר הבנתי שמשו לא בסדרר...
"תראי..יש פה איזה ילד אחד שאנחנו מכירים הוא היה חבר שלנו קוראים לו אושרי! הוא נהיה ילד זבלל..ואנחנו בכסח איתו! אז אתמול הוא ראה שאת והוא תמיד ביחד צמודים אחד לשני והוא החליט לשגע אותו! אז גולן לא וויתר לו והוא קפץ עליו!" הוא אמר לי.."מהה??אבל איך לא שמתי לב?? ולמה אתם לא הלכת לשםם?? טוב אתה הלכת כי לא ראיתי אותךך אבל למה אתם לא הלכתם??" והסתכלתי על רועי חי ושלומי "אבל חשוב לי לדעת..קרה לו משו?? איפה הוא?!?!!?"
וההוא..בשיא הסטלה יוצא מהמקלחת בשיא הכיף שלו [[גולן]] "נסיכה שלי..מה קורהה? שמעתי צעקות מה קרה??" אני התקרבתי אליו..ובעדינות אמרתי לו..."מה אתה חולה בשכל???? יחתיכת מפגררררררר אתה רוצה למות?!??!? איך אתה עושה לי את זה?????????.. וכל אלה עוד משגעים אותיי חשבתי שקרה לך משווו" עוד שניה בכיתי לו שמההההההה! הבנים הבינו תרמז..שהם לא צכים להיות שם והתחפפו.."דיי נסיכה.."הוא חיבק אותי ולא יכלתי יותר..חח כשאני עצובה ומחבקים אותי אני נשברת.."דאגתי לך מה אאתה מפגר? אתה יודע כמה אני אוהבת אותך?.." "את אוהבת אותי?? יאה..איזה מותקק גמני אותך נסיכת החלומות שליייייייי"ציחקק "די נשמתי..את רוצה שנרד לאכול ונלך לבריכה?? תשתי קצת מיםם??" צחקנון תשינו "כה אני מתה לאכול בוא..ו..אל תשתה יותר מדי בארוחה..כי אתה הולך לשתות היום הרבה ולמשך כל השבועע!!!" צחקנו וירדנו למטהה..אבל קודם חזרתי לחדר להתארגן קצת לפני..כי לא הייתי מסודרת הוא חיכה לי וירדנו למטה אכלנו נרגענו והלכנו לבריכה..הייתה מוזיקה והיה כל מיני משיחקי מיםם ואנחנו כמובן..קפצנו על המציאהה! כל שניה מישו אחר נפלל והבנים התחילו עם המפעילות והצוות בידורר היה קטעיםםם! יותר מאוחררר..ישבנו לנו בסטלבת והשתזפנו קצתת צחקנו עישנו קצת...ואז הגיעה מישהי.."גולני..נסיכון קטנטן איך התגעגעתי אליך איך ברחת לי באותו לילה אני לא מאמינהה חח אנחנו צכים הרבה להשלים" ונתנה לו נשיקה בפה..סתתתתתתתתתופ!!! מה קורההה פה?!!? וואטטט??? "מה את עושה פה תגידי לי ומה את רוצה?" הוא אמר לה והעיף אותה ממנו.."אני רוצה להיות איתך כמו פעם נשמה..איך התגעגעתי.."ודפקה לו צירפות "וואוא את מוכנה לעוף מחבר שלי בבקשה לפני שאני זיין אותך!?!" היא קמה ממנו ומהצד קלטתי את גולן מחייך אלי.."וואו ילדה תעופי ועכשיו! שבי בלול שלך למה נראה לך שהוא יהיה חבר שלךך??" היא אמרה בזלזול.."עובדה הוא כה ואם עוד פעם אחת אני קולטת אותך עליו ת מתה שמעתת??" אמרתי לה וכבר החלתי לדחוף אותה! ובקטע הזה גולן כבר הפרידד "גולן יזבלל ככה אתה איתה?? אה חבר שלי ושלה באותו הזמן??" עמדתי במקום והסתכלתי עליו.."מההההההההה זהההה???" "שוניי זה לא מה שאת חושבתת!!! תי לי להסביר לךך!" לא יכלתי יותרר והלכתי משםם!
ואז פגשתי את...אמאא איזה יום מוזרררררררררררררררררררר

בננות יפות...איך עושים חתימה?? עזרו לי..אוהבת אותכם..שוני=]=] 😂
מדהים :]]

אבלל שימיי המשךך באותו עמוד
מאמי... את צריכה לשים את כולם באותו הטופיק... סתומרת באותו אחד... ככה יגידו לך שזאת סתם הצפה ויחסמו לך ת'סיפור! פעם הבאה כנסי לראשון ואת פשוט כותבת כמו תגובה לסיפור.. את הפרק השני... תסתכלי בסיפורים אחרים ותביני איך זה צריך להיות
אגב, פרק מהמם!!!! אוהבת המוןןןן טלוש 😁
סיפור יפה..
אבל למה את כל פעם פותחת נושא חדש???
חחחחחחחחחחחחחח סורי נשמות שלי פשוט אין לי שמץץ מה קורה פהה..חחח אני לא ממש בעיניינם 😉 בקיצורר את הפרקים הבאים אני יסים כבר בפרק האחרון ששמתי פה..סורי סורי סורי אוהבת אותכםםם טלוש חיים שלי את נשמהה חח טנקסס

סיפור יפה..
אבל למה את כל פעם פותחת נושא חדש???

כן בובהה!!!
את אמורה כמו שעכשיו כתבת תגובה לסיפור את אמורה לעשות במקום לרשום תדובה פשוט להעתיק תהמשך לשם!!! 😊
שבת שלום
יאללה מאמי הבנת מה צריך לעשותתת .. אז תמשיכייי
חחחחחחחחח סיפור ממש יפהההה...

לאבבבבבבבבבב - לילוש 😊
QUOTE (popik @ 30/10/2005) חחחחחחחחחחחחחח סורי נשמות שלי פשוט אין לי שמץץ מה קורה פהה..חחח אני לא ממש בעיניינם 😉 בקיצורר את הפרקים הבאים אני יסים כבר בפרק האחרון ששמתי פה..סורי סורי סורי אוהבת אותכםםם טלוש חיים שלי את נשמהה חח טנקסס
חחח אין בעייה מאמי שלי! בשביל כישרון כמו שלך עד חצי המלכות... 😉
אני עושה הכל מ-ה-ל-ב
חחח מחכה להמשךך למרות שאני כבר יודעת אותו.. ואתם לא! חעחעחע
טלוש
סיפור ממש יפהה
הוא אמיתיי??
שימי המשךך בוביתת
מוואהה ענקיתתת
יאאאא
המשךךך מאמיייי ותחברי את הכל ביחד זה סתם עושה בלאגן.

-ניבו'ש- 😊
מדהים!!!
מממ באמת תחבריי הכול זה גם יותרר נוח חיחי
גולן..הדבר הכי יפה שיש-4-
לא יכלתי יותר...ואז פתאום ראיתי..את אח שלי..וואטט?!!? מה הוא עושה פהה??? "אבירן?? מה אתה עושה פה?!" אמרתי לו בשיא העצבים שלי! "וואו כיאלו ממה קרה! אחותי תרגעי קצת מה את לחוצה? ובאתי לראות ידידה פה!" הוא אמר בשיא הרגוע! [[אח שלי הוא בנאדם מדהים..ושיא השנטי! הוא יפיפהה וחמוד כזה..אין עליו!הוא בן 23 סיים צבא אבל מה הוא עושה פה?!]] "סורי אבירן..פשוט..אני בשיא העצבים..מצטערת.." וחיבקתי אותו. "אוו פשושהה [[ככה הוא קורא לי..חיח]] בקטנה נשמה..את יודעת שאני אוהב אוך לא משנה מתי..ותגידי לי עוד משו..מה קרה? למה עצבנית?" [[אמרתי או לא שהוא בנאדם מדהים?? חח אתם עוד תספיקו להכיר אותו טווב!]]"עזוב.." אמרתי כמעט בוכה והורדתי תראש.."חברה לכו תחפשו תבנות ודברו איתי..הלכתי שניה!" [הוא היה עם כמה חברים שלו..] הוא שם עלי תיד והתחלנו ללכת לכייון הלובי..ישבנו שמה באיזה פינה.."ספרי לי נשמה מה קורה איתך..את יודעת שאת יכולה/חיבת לספר לי הכלל.." וחייך חיוך קטנטן כזה..חייכת י בחזרה.. "תראה..הכרתי פה מישו.." והתחלתי לספר לו תסיפור.."יפה שלי..אל תתרגשי מדברים כאלה! קודם כל..הוא לא היה מתחיל איתך אם היה לו איזה קטע עם מישהי..לא? וחוץ מזה לפני שאת קובעת? קודם תדברי איתו..ותראי מה קורה..אל תקבעי סתם חבל..ואם זה נכון..הלך אליו! חבל לךך על הזמן הוא ימות..כי לאחותי לא עושים דברים כאלהה..!" חייכתי לאיו וחיבקתי אותו ממש חזק..הוא הדבר שאני הכי אוהבת בעולם! יותר מאמאבא סבתאסבאא מכולםםםם!!! אנחנו שתי אחים וגדלתי איתו וגדלתי אליו..אני הערתי מעריצה ויעריץ אותו תמיד..אין עליו! "טוב נשמתי..אני הולך לראות מה עם הבנים אני מקווה שהם לא עושים שטויות! אז..תדברי איו וישר את מצלצלת אלי שמעת??" וחייך.."ברור אחי המושלם..חח ותודה..אתה הגדוללל מכולם אני אוהבת אותך כל כךך!!!" ונתתי לו נשיקה ענקיתת! הוא ליווה אותי עד לחברה ואז הוא תפס אותי ביד ואמר לי באוזן.."מי מאלה זה הוא?" "זזה עם הבגד ים של הבילבונג השחור עם השמקפי שמש על הראש..עם הקוקו!" אמרתי לו..ההוא תפס שוקקק! "מה??? גולן??? מה הוא עושה פה??" "מה?? מאיפה אתה מכיר אותו?!" אמרתי בשיא השוקק מהה...מאיפה הוא מכיר אותו?? "חיים שלי..אל תדאגי הוא אחלה גבר אני מכיר אותו! הוא אח של חברה שלי לשעבר! אני מכיר אותו אישית מאמי..הוא אחלה גבר! הוא לא יעשה לך דבר שיפגע בך בחיים לכי עליו!!!" חחח טוווווווב...מוזרר= "אבירןןן מה קורה אחי??" גולן ראה את אבירן בא חיבק אותוו..[[?!]] "הכל פצצות אחי! שמע הייתי ממשיך לדבר איתך אבל אני חייבת למצוא תבנים אז שמור על קשר הא??" וקרץ לו.. חיבק אותי "אל תדאגי..אני סומך עליו..לכי דברי איתו.." "גולן.." "שוני" אמרנו ביחד בשיא הפוקס וכולם צחקו! "בואי שניה..אני רוצה לדבר איתך.." הוא אמר לי.. "אחלה מאמי בוא.." הלכנו למקום שאני ואחי היינו שם.."בקשר למה שקרה מקודם..אני באמת לא יודע מה קרהה..זה סתם אחת שנדבקה עלי כבבר מאז שנפרדנו! בחיי שאני לא יודע מה.." לא הספקתי לתת לא לסיים וישר טרפתי אותו בנשיקהה..לא יכולתי..אם אח שלי אמר ל עליו משו טוב???
אז לא מעניין אותי אפחחחחד!!!"אווווצ'" צעעקתי.."מה קרה נשמתי???" הוא אמר בשוק.."חח פשוט העגיל עדיין כואב ליי צריךך להתרגל אליו חח" צחקנו שנינו.. "אני אוהב אותך..באמת שאוהב אותך!! ואני לא רוצה לאבד אותך..לא הספקנו להכיר עוד כל כך טוב שאני צריך להגיד את זה אבל אני פשוט לא מסוגל לחשוב על זה!!" "אויי חיים שלי גמני לא מסוגלת..אתה לא תאבד אותי ואני לא אותך..כי אני שמעתי דברים מאווד טובים עליך מאחי..חח ככה שאתה יכול להיות רגוע.." וקרצתי לוו..חזרנו לברכה השתגענוו נהנו נורא..אהאה לתזכורתת...עברו כבר 3 ימים..ונשארו עוד 4..אולי זה נשמע הרבה..אבל הזמן טס מהרר...בקיצור..בערב גולן שלח לי מכתב לחדרר..תהיי מוכנה ב10 כי אני לוקח אותך לתוך חלום.."
הייתי בענניםםם!!! קיבלתי תמכתב ב8 ומ-8 לא ראיתי אותוו..מוזררר.. חברות שלי ראו את זה וישר קפצוו..נו בנות!! מה חדדש חח..שמתי ג'ינס צמוד כזה עם מגף חום שמתי גופיה חומה עם כמה שרשראות חגורה חמוה פיזרתי תשער יפה..אספתי תפוני למעלה שמתי עגילי חישוק הבנות סידרו אותי איפרו אותי..פשוט יצא מהמםם.. ב10 הייתי מוכנה פיקקס..הייתה דפיקה על הדלת..זה היההה........=>>>>>>>>הההמשך יבווואא!!!




חחח הינה שמתי באותו הטופיק חחח..מקווה שתהנוו!
טלוש חיים שלי אוהבת אותך המווניםםם מואאאאאאאאה
חחחחח כן מאמי ככה צריך לשים את זה!!!!
מהממם בובהה!!
זה אמיתיייי??!?!?!??!!
המשךך... 😊
שבוע טובבב 😁
סיפור מהמםםם!
את כותבת יפייפהה1
המשךך

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס

📋 תוכן האתר

תוכן אהבה

🏛️פילוסופיה באהבה ❣️חגי אהבה מהעולם 🌏מנהגי חתונה מהעולם 🌍אהבה חוצת ציוויליזציות 🛕אהבה במיתולוגיות 💫משפטי מוטיבציה 🎤מילים של אהבה 😻ביולוגיה באהבה 🌸פסיכולוגיית האהבה 🏆הפסיכולוגיה של ההתחלה 💐הפסיכולוגיה של ההמשך 💔הפסיכולוגיה של התיקון 🧠אהבה ופסיכולוגיה 🔴רמזורים אדומים באהבה 🟢רמזורים ירוקים באהבה 🧭טיפים לשיחה בדייט 🎬תרחישי דייטים 💡טיפים באהבה 💞חוקי המשיכה 🤔שיחת יחסינו לאן 🎭סוגי טיפוסים בזוגיות 💝אהבה חדשה איך למצוא חתן 🎉המדריך המלא לכלה 💖אהבה רומנטית 😍אהבה ממבט ראשון 🥰פרפרים בבטן ☀️אינטימיות בקשר 👩‍❤️‍👨מבחן תאימות זוגית 🔮מבחני אהבה 🤝שייכות בזוגיות 💢סוגי יחסים 🔑מדע האהבה 📖אהבת תם 📜עשרת הדיברות 😂אהבה והומור 📚מדריכי אהבה 🎨אהבה בתפזורת 💑בתוך מערכת יחסים 🎉חיי הרווקות ⚖️חוק ואהבה 🤝ואהבת לרעך כמוך 🛕ואהבת - בכל הדתות בעולם 🧠על תבונה באהבה 💑מדריך לפגישות 🌟התאמה אסטרלוגית מלאה התאמה בין מזלות 🔢אהבה ונומרולוגיה 🎯המטרה אהבה למה את עדיין לבד סימנים שמישהו מעוניין בך 🤝איך להתחיל עם בחורה 😔למה היא אמרה לא 🌻מידידות לאהבה 📋כללים להכרות 📖ספרי אהבה 🎬סרטים רומנטיים 👩מילון נשים לגברים 👨מילון גברים לנשים 🔵תסביכים בזוגיות 🙋‍♀️פרידה והתגברות 😒קנאה וחוסר ביטחון 😔תקשורת וריבים 👭אמון ובגידה 🥵קשר רעיל 💁חזרה לאקס 🥶פחד ממחויבות 🌈ניהול קונפליקטים גבולות בזוגיות 🥵גזלייטינג בזוגיות 👤חדר כושר רגשי 👥גישור לזוגות 🤢מניפולציות רגשיות בזוגיות 🤒עזרה ראשונה באהבה 🙋פרידה בכבוד 💢מבחן אישיות אהבה 💜מבחן אינטלגנציה ריגשית 📝36 השאלות שגורמות להתאהב 🥂קיר האהבה ❤️דף האהבה הפרטי שלך