מקרה אמיתי שהעלתי לפה לפניי כמה חודשים .
בקצרה הייתי במערכת יחסים של כמעט שנתיים וחתכתי מהסיבות הלא נכונות פעמים חתכתי בפעם ה1 אני חושב שממש הייתי על סף יאוש והיא קיבלה אותי אחריי תקופה ארוכה של כמה חודשיים חתכתי שוב (הייתי ממש טמבל לא ידעתי להעריך את מה שיש לי בידיים) התנהגתי כמו טמבל מושלם פשוט ככה פגעתי בה בלי סוף והיא למרות הכול אהבה אותי עד השמיים חתכתי כי לא היה לי טוב איתה ההורים שלה התחילו להתערב והיא הייתה מושפעת לצערי למרות שבמבט לאחור היא היתה כל כך רחוקה מלהיות מושלמת וגם אני חפשתי דברים שיגרמו לי להסתחרר ואז הגיעה הפרידה שגם כן לא יכולתי להתסכל לה בעיניים ממש אפס של בן אדם וחתכתי היא סיפרה לי שהיא עוד קיוותה שאני יחזור ויבקש סליחה (הייתי החבר ה 1 שלה בגיל 23 ואהבת חייה ככה היא אמרה לי תמיד ) ידעתי שעשיתי טעות ואז התחלתי לתקן הכול לנסות לפחות התחלתי לשלוח פרחים בלי סוף ,הבאתי תוכוני אהבה ,כתבתי מכתבים שירים ברכות עשיתי הכול פגשתי אותה כמה פעמים וזה תמיד ניגמר בבכי שלי ושלה ושאלה שנישאלת אם אני יחזור אלייך אתה יכול להבטיח לי שלא תיפגע בי שוב ...?
מעולם לא נתתי מילה רק מילה לעצמי שלא תיהיה פעם שלישית
אני חושב שכמעט עשיתי הכול אם לא היו עוצרים אותי חברים קרובים הייתי נוסע לשם (היא גרה ברמת גן ואני בחיפה ) ומציע לה נישואים !
ביום הולדת שלה שהיה לא מזמן ערכתי את התמונות שלי ושלה למצגת של DVD והבאתי לה את התמונות שלנו שהיא תמיד ביקשה . היא תמיד אמרה לי אתה אף פעם לא כותב לי משהו אז פיתאום ברגע אחד התחיל הכול להתפרץ וכתבתי העתקתי דברים ושלחתי לה אפילו את המכתב שרציתי לקרא לה בבית קפה לא יכולתי מרוב דמעות והיא לקחה לי את זה כל כך הרבה דברים הכנתי לה ליום הולדת פשוט הרבה .
ובאמת באמת לא הצלחתי להתגבר עברו כמעט 10 חודשיםם יצאתי אין ספור בחורות פשוט לא סחררו אותי וחתכתי הכול .
לפניי כמה ימים הגיע ראש השנה ומי מי לא ציפתי לקבל טלפון ממנה היא התקשרה להגיד לי חג שמח האומנם לא יכולנו לדבר ושידברנו הייתה שיחה של 50 דקות !!!!!! . שאלתי אותה למה היא התקשרה כי ראיתי שזה גולש לדברים מהחיי יום יום וזה ממש לא בראש שלי לשמוע מי בחיים שלה . וגם כמובן בקשתי סליחה הפעם מכול הלב ואיחלתי לה שמה שהיא קיבלה ממני שתקבל וגם מה שלא קיבלה שתקבל והיא אמרה שברגע שזה יקרה אז היא תגיד לי יצא לנו ככה לדבר עוד 2 שיחות והיום דיברנו אמרתי לה שאני ידיד שלה לא יהיה כי יש לי רגש ובכלל היא בקשה שאני לא התקשר זה עושה לה לא טוב ובכי ולא נותן לה להמשיך קדימה אז מה קרה היא טוענת שבא לה "בספונטני" ולא מעבר לזה ואמרתי לה שזה גורם לי להרגיש דברים שהדחקתי מהעבר וחתכתי עם מישהי שיצאתי איתה גי השיחה שכיביכול הייתה אמורה להיות שנה טובה יצרה אצלי מאין אי איזון ולא יכולתי להיות עם בחורה ולחשוב על אחרת ככה אני .
היא אמרה שמבחינתה היא לא שינתה את המחשבה שכלום לא השתנה ולא נחזור אז אמרתי לה מה קרה למה התקשרת הריי לא רצית לשמוע אותי והיא טענה שפשוט הזמן עושה את שלו ושוב פעם המשפט האידיוטי הזה "ספונטני " ולא תמיד אני מצוטט יש שחור או לבן . ולא ממש רציתי להתווכח איתה אז העדפתי להגיד לה טוב נדבר וזהו ככה סיימנו משהו בסגנון .
לסיום ... התקופה לעדיה עשתה אותי אדם אחר אני מאמין שבנסיבות נכונות אדם יכול להשתנות אולי לא מאה אחז אבל יכול האומנם הפכתי להיות שתיין מבלי שאף אחד ידע וגם לצערי הרב בשביל לברוח מהחמחשבות עלייה והרגשות כלפייה שלא נישכחו גם אחריי הרבה מאוד זמן .ולצערי הלכתי יותר רחוק נגעתי בקצה גבול היכולתשל עצמי אני לצערי נאחז בהרבה אנשים אבל כניראה שימשיך לדרדר מטה ומבלי לשים לב וזה משפיע על הסביבה שלי והחיים הסדירים
אני מאוד אבל מאוד השמח לקבל ביקורות עצות דברים שאולי יעזרו לי להתמודד איתה ואם המחשבות שבתוכי
מקווה שתיהיה לכם פתיחה של שנה יותר מוצלחת מאשר לי כי אני נימצא בפרשת דרכים חתכתי משהו שהיה לי ביד בשביל משהו שלא יהיה לא כניראה יותר ....




