את רוצה להרוויח כסף והחלטת להציע את שירותייך כבייביסיטר בפעם הראשונה בחייך. למראית עין, דרך קלה וחביבה לעשות כמה שקלים: השכנים יוצאים לבלות ומשאירים אותך להשגיח קצת על הזאטוט שלהם, היש פשוט מזה? ובכן, תתפלאי.
רוב הסיכויים שהילד הראשון שיופקד בידייך לא יהיה מלאך קטן וטהור, אלא קובבון מרושע מלא בכוונות זדון. ככה זה הילדים חסרי התמימות של היום, הם גדלו על כל מיני פוקימונים אלימים ותכנים לא הולמים בערוצים מסחריים והם חושבים שמגיע להם הכל, אפילו עודד מנשה כבר נמלט על נפשו מערוץ הילדים כשהבין איזה דור שלם של מפלצות קטנות מתפתח כאן.

בקיצור, הילד לא פראייר. אין מצב שהוא יעשה לך חיים קלים, מבחינתו את כאן כדי לשעשע אותו, ותשכחי מצפייה בדפנה ודודידו. מרגע שנסגרה הדלת מאחורי ההורים שלו הוא יכריח אותך לשחק בכל מיני קרבות של דרגון בול או איך שלא קוראים לחרא הזה, יקפוץ עלייך, ימשוך לך בשיער, ישליך עלייך צעצועים וינשוך אותך. כל ניסיון לצוות עליו להפסיק יגרור איומים בסגנון "אני אגיד להורים שלי שאת רעה והם לא יביאו אותך יותר".

אוקיי, נמאס לו לשחק. עכשיו הוא דורש לאכול ממתקים, אבל אמא שלו הזהירה אותך בפירוש לא לתת לו סוכר בשעות הלילה כי זה עושה אותו היפראקטיבי (הילד היפראקטיבי? דאאי!!). ניסית להכין לו במקום זה אוכל של בני אדם, חביתה, ירקות, קוטג', אבל הוא מרח הכל על הרהיטים, הבנזונה הקטן, ועכשיו הוא יושב באמצע הסלון וצורח בשיא החוצפה שאת מרעיבה אותו ושאת קקה של בייביסיטר! ובכן!!!
אין לך ברירה אלא להקריב את עצמך כארוחתו של הפרעוש. מרחי קטשופ וחרדל על זרועך ותני לו לכרסם כמה שבא לו. זה אולי ישאיר אותך עם חתכים עמוקים, אך פעולת הלעיסה ידועה כמרגיעה מאוד ויהיה לך שקט לחצי שעה.

אחרי האוכל הגיע הזמן להשכיב את אסון הטבע לישון, אך הוא עירני ומקפץ בכל הבית ולא נראה שמאגרי האנרגיה שלו ידלדלו בעשר השעות הקרובות. נסיונותייך להתרוצץ אחריו ולשדל אותו להיות ילד טוב יזכו במקרה הטוב ב"פחחח". הפתרון: חפשי בבית בקבוק יין או וודקה והשקי אותו לשוכרה עד שיירדם (או יאבד הכרה. מה זה חשוב). אמנם ייקח קצת זמן, אבל זה יותר הומני מסתם לחבוט לו בראש עם הבקבוק.

סוף כל סוף, הוריו של המפלץ הצעיר שבו הביתה בשעה טובה ומוצאים אותך ממורמרת ומלאה מחשבות התאבדות. הם אולי יטפחו על ראשך ויגידו דברים נחמדים כמו "וואו, היית ילדה ממש בוגרת ואחראית הערב, כל הכבוד לך, הנה שלושים שקל, אל תבזבזי הכל בבת אחת", אבל את רק תתני בהם מבט מלא בוז ותגידי "יאללה יאללה, מאתיים שקל או שאני מספרת לכל השכונה איזה ילד עבריין אתם מגדלים פה".

מובטח כי הוריו של השטן הקטן יבהלו מאוד ויסכימו לצ'פר אותך בדמי שתיקה נדיבים, שהרי אם יש משהו שקשה למצוא היום זה בייביסיטר טובה. רואה? בכל זאת לא סבלת לשווא, ועכשיו תוכלי לסחוט אותם במשך השנה הקרובה ולעשות ים כסף. נו, מי אמר שבייביסיטר זה לא עסק רווחי.
מקור: http://young.nana.co.il/Article/?ArticleID=203987&sid=26




