אני מזה בדילמה !!!
יש איזה אחד שאני בקשר איתו ושנינו נמשכים אחד לשני אבל הבעיה היא שהוא רוצה אותי רק בשביל סקס הוא אמר שפירוש שהוא לא רוצה חברה ושהוא סתם יפגע בי ואני לא יודעת מה לעשות !!!
אני פוחדת שאם אני יהיה איתו אז אני אתאהב בו ואני אפגע ממנו ואני מזה בבעיה עכשיו אז אם יש לכם פתרונות תרשמו !
אם את יודעת מראש שזה הדבר היחיד שהוא רוצה ממך אז למה שתהיי איתו??!! אין שום סיבה או שאת באמת רוצה שהוא סתם ינצל אותך?!
את הרי זאת שתסבלי אחרי זה!!!!
עדיף לך להתרחק ממנו וכמה שיותר מהר...
QUOTE (_Alinush_ @ 08/07/2005) אם את יודעת מראש שזה הדבר היחיד שהוא רוצה ממך אז למה שתהיי איתו??!! אין שום סיבה או שאת באמת רוצה שהוא סתם ינצל אותך?!
את הרי זאת שתסבלי אחרי זה!!!!
עדיף לך להתרחק ממנו וכמה שיותר מהר...
מסכימה איתה?!?!
הרי למה לך לסבול שאת יודעת מראש שאת תסבלי?!!??
אני חושבת שבכלל מיותר לשאול
זה ברור שאת צריכה להתרחקק
וכמה שאת רק יכולההה
זו רק משיכה מינית.
את יכולה למצוא מישהו יותר טוב מימני: בחור שיאהב אותך באמת וגם את אותו, לא ינצל אותך וכן תמשכי אליו מינית.
מגיעה לך טובים מימנו.
הוא רוצה קשר של יזיזות.
אל תיהי איתו.
אני עם כל התגובות פה.
אבל כמובן אלא אם כן את רוצה לשכב איתו..שזאת זכותך
מאמי אני חושבת שאת צריכה ללכת אחרי הלב שלך..
ונראה לי שאת עונה לעצמך כבר בשאלה עצמה.. את לא רוצה שיכאב לך הלב ושהוא ינצל אותך
אז למה את מחכה תשכחי ממנו כמה שזה כואב ותמשיכי הלאה..
חבל שהוא ישחק בך וישבור לך את הלב..
המון המון בהצלחה..
אוהבת,
מורן!
QUOTE (Blood-Ritual @ 10/07/2005) לסטוץ כן.
לקשר לא.
QUOTE אם את יודעת מראש שזה הדבר היחיד שהוא רוצה ממך אז למה שתהיי איתו??!! אין שום סיבה או שאת באמת רוצה שהוא סתם ינצל אותך?!
את הרי זאת שתסבלי אחרי זה!!!!
עדיף לך להתרחק ממנו וכמה שיותר מהר...
מסכים.. אין לך מה לחפש איתו....
אני חושבת שתצאיי מזה כל עוד את יכולה!!
הריי את יודעת שזה ניצוללל...אז עזבי את יכולה למצוא מישו פי1000 טוב יותר ושיאהב אותך ולא ירצהה רק סקס ממך!!..עזבי מה את צריכה צרות!!
מקווה שעזרתיי נשמה=]..מוואה לאאב יוו אלל
אני מסכימה עם התגובה הראשונה מאמי
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
למה את בכלל שואלת ?
אם זה הדבר היחידי שהוא רוצה אז שילך לחפש את זה אצל מישהי אחרת