הראפרית הורשעה במתן עדות שקר ונשלחה לשנת מאסר (ויום).
זוכת הגראמי ליל' קים נשלחה לכלא לשנה ויום, ונקנסה בסכום של 50 אלף דולר על מתן עדות שקר. הסיבה: הראפרית הגנה על החברים החביבים שלה, שהיו מעורבים בשנת 2001 בקרב יריות במנהטן. במהלך העימות החם הזה נפגע אדם, ומשם הדרך לבית משפט היתה קצרה. כשניצבה על דוכן העדים טענה קים, שלא הבחינה בשני חבריה שהיו מעורבים באותו אירוע.
מצלמות וידאו הראו שאמנם הזמרת נמוכה, אך בהחלט מצליחה לראות מי עומד לצידה, ואף לשוחח עמו. השופט, שיכול היה לתת לה 20 שנה בפנים, החליט שלא בא לו להיות קשוח באותו רגע, והעניק לזמרת שנה אחת פלוס יום. שיעבור בכיף.
ג'ניפר לופז אומרת לא לאימהות
תרדו מג'ניפר לופז, אין לה שום כוונה לחקות את האקס, בן אפלק, ולהוליד לופז קטן משלה. הדיווה מהבלוק רוצה להתרכז במה שהכי חשוב לה כרגע: קריירה. בשנים האחרונות התקשורת עסקה לא מעט במצב בטנה של ג'ני, אולי בגלל שהיא עברה את ה- 30 ויש כמה עיתונאים שזה נורא מלחיץ אותם. עכשיו מתברר שהתעשייה המהלכת מעוניינת לנצל עד תום את ההצלחה, ולהמשיך לכהן כאייקון פופ עולמי. אז אנא מכם, עזבו אותה בשקט.
"אני לא רואה אותה מביאה ילד בשנה-שנתיים הקרובות", מספר חבר נאמן של הג'יי לו ל"סטאר מגזין". "היא יודעת שזה הזמן שלה להיות כוכבת, ולכן היא רוצה להפיק את המיטב שבה, לפני שהיא חושבת על ילדים". האם זה אומר שג'ני רוצה לחכות לזמנים בהם לא תהיה במיטבה בשביל לגדל ילדים? נחכה ונראה.
ניקול בדיאטת השמנה
לא ברור אם בגלל האהבה החדשה של טום קרוז, או אולי בגלל שראתה יותר מדי תמונות עדכניות של לינדזי לוהן, מה שבטוח זה שניקול קידמן רזתה מאוד לאחרונה. יותר מדי אפילו, טוענים החברים המודאגים, ובצדק. הכוכבת האוסטרלית הארוכה שוקלת 47 ק"ג, הפרושים על גובה של 1.79 מטר.
אפילו הקידמנית החלה לדאוג לעצמה לאחרונה, והחליטה להקשיב לסביבה, ולהעלות 6 קילוגרמים הכרחיים. "ניקול אמרה שהביקורת השפיעה עליה", מספר מקורב לצלחת החסה. "אני חושב שהיא מצאה את עצמה מתבוננת במראה ושואלת 'יכול להיות שאני יותר מדי רזה?'".
http://web.msn.co.il/msn/entertainment/wor...4B261B55D59.htm




