מסטיק חדש מנפח את הציצים ומשפר את הבריאות
הראש היפני לא נח לרגע וממשיך לצ'פר אותנו בהמצאות מוזרות אבל יעילות. בחודש האחרון הפך המסטיק UP2B ללהיט עצום בקרב נשות טוקיו קטנות החזה. המסטיק עשוי מצמח הנושא את השם המגעגע "קוואו קרואה", ועד היום הוא היה מוכר רק לרופאי האליל של תאילנד.
אבל מסתבר שבצמח הזה יש חומר שדומה לאסטרוגן, ההורמון הנשי, ולכן הוא יכול לשפר את מראה העור, השיער, ורקמת השרירים אצל נשים.
יצרני המסטיק המנפח מבטיחים כי מספיק ללעוס שלושה עד ארבעה מסטיקים ביום, ותוך שבוע כבר רואים תוצאות - השדיים גודלים ונהיים זקופים יותר. מלבד היתרון הבולט הזה, המסטיק מקל גם על כאבי מחזור, נשירת שיער והזדקנות העור.
המסטיק מגיע בטעם מי ורדים (זה לא נורא כמו שזה נשמע), ומי שלא אוהבת ללעוס מוזמנת לשתות חליטת תה המורכבת מהצמח המצ'פר ולהנות מאותן תוצאות.
אז אם אתם מכירים מישהו שנוסע ליפן בזמן הקרוב, תבקשו ממנו שיביא לארץ כמה חבילות.
מקור: http://young.nana.co.il/Article/?ArticleID=177744&sid=26




