שני זוגות שדיים, רופא וחולה, סקס ציבורי והבת של השכן. רציתן לדעת על מה הם מפנטזים? ראו הוזהרתן: הכניסה למוח הגברי לא לבעלות לב חלש
מחקרים מלמדים שגברים מפנטזים יותר מנשים. סקרים מוכיחים שגברים חושבים על מין בצורה שכיחה יותר מנשים. אנשים מלומדים מספרים שהגבר הממוצע מפנטז כ-6 פעמים ביום בממוצע. לא מעט.
את כל אלה אנחנו יודעות. מה שאנחנו לא יודעות זה על מה. לאחר שעברנו את קו האויב וחזרנו עם ידיעות מהשטח, לא נותר לנו אלא לומר: הכניסה למוח הגברי לא לבעלות לב חלש. ראו הוזהרתן.
פנטזיה מס' 1: "תחשבי על זה, זה שני זוגות שדיים"
פירוש רש"י: הגבר הממוצע שלנו חושב שכמה שיותר - יותר טוב. והכי טוב נשים. מסקר שערכנו, מתברר שרוב הגברים מפנטזים על הוספת חברה/קרובת משפחה/זרה למיטה, ולעיתים תכופות לתוך הזוגיות שלהם. היתרון בכך ברור: עוד אישה, עוד איברים, עוד אופציות.
תיאור הפנטזיה: הגבר מרגיש במרכז העניינים ולפעמים אפילו מייחל לראות איזו אינטראקציה שהיא בין שתי הנשים, כשהוא צופה מהצד. הרבה ציצים, הרבה טוסיקים, איברים לא ברורים מתחככים זה בזה. מבחינת בת הזוג יש משהו קוסם באישה נוספת באקט האינטימי. זו מעין בגידה ללא בגידה, כיוון שאת נוכחת באירוע ואף נתת אישור.
הסכנה: הסיפור הזה ידוע ומוכר, ועשוי להיגמר רע. הגבר מציע לשותפתו לממש את הפנטזיה, במקרה הטוב הוא מוצא את עצמו נבגד ובמקרה הרע הוא מוצא את עצמו לבד.
מה אנחנו חושבות על זה: עזוב אותך, לפעמים אתה הולך לאיבוד בטריטוריה המוכרת, אז מניין הביטחון שתסתדר בטריטוריות זרות?
הסיכוי לממש אותה: תלוי בפרטנרית. אם יש לה שכל, הסיכוי שואף ל-0.
פנטזיה מס' 2: "את תהיי החולה ואני אבדוק לך את השקדים"
פרשנינו גורסים כי: בין אם את החולה או האחות, ובין אם את התלמידה והוא המנהל, משחקי תפקידים הם פנטזיה משותפת לשני המינים. אך בעוד שהנשים מפנטזות לרוב על תמונות רומנטיות ובונות עלילה שלא תבייש אף טלנובלה, הגברים מעדיפים את התמונות הפורנוגרפיות. הם יעדיפו שתהיי אחות או שוטרת או בעלת כל תפקיד ייצוגי הדורש תלבושת תואמת. זוהי פנטזיה אהובה במיוחד כיוון שהיא מאפשרת לכם לקבל גיוון רב "בחבילה אחת"- אחרי הכל, כל העולם במה.
הסכנה: גברים עשויים למצוא את עצמם מופתעים אם האחות בבי"ח או השוטרת בכביש לא יגרמו להם לאותו עונג במפגש איתן.
מה אנחנו חושבות על זה: כל עוד אנחנו לא נבחנות ל"הבימה" או "כוכב נולד" אנחנו מוכנות לשתף פעולה.
הסיכוי לממש אותה: 8.4 - תלוי איך תשחק עם הקלפים שלך.
פנטזיה מס' 3 -"הדשא של השכנה ירוק יותר"
כולם מכירים את הסרט: היא תמיד היתה שם. בבוקר כשהבטת מהחלון או בערב כשהיא ירדה במדרגות עם הפח. כן, זו הבת של השכן. הרבה גברים מודים שמדי פעם הם מפנטזים על הבחורה שגרה מולם או סתם זרה שצדה את עיניהם ברחוב. לפעמים חוש המציצנות שלנו גורם לנו לדמיין אנשים זרים לנו במצבים הכי אינטימיים וחושפניים, ותודו, בנות: כמה פעמים הרגשתן עיניים של גבר "מטיילות" לכן על הגוף?
הסכנה: כדאי להקפיד שמושא הפנטזיה היא/הוא חוקיים לחלוטין, כלומר, יש להם באמתחת ח"י שנים.
מה אנחנו חושבות על זה: פנטזיות על מין עם זר מקובלות גם עלינו, כל עוד אתם לא קונים טלסקופ והולכים להשקיף על ה"בלקון" של השכנה.
מה הסיכוי שתממש אותה: קרוב לודאי שאם תפנה לשכנה- היא תפנה למשטרה.
פנטזיה מס' 4: "את נהדרת... אכפת לך לחייך למצלמה?"
פנטזיות על מין במקום ציבורי הן כבר לא עניין חדש. כל מקום עם מעט קהל יכול לשרת את המטרה: השירותים במועדון, הקולנוע החשוך, מסעדה, הגן הציבורי וכל מקום אחר כיד הדמיון הטובה עליכם. הרעיון שמאחורי הפנטזיה הגברית הזו הוא די פשוט: הגבר שלך יודע שהוא טוב במיטה, את יודעת שהוא טוב במיטה-אז למה שהחברים שלכם לא יידעו את זה גם?
לאחרונה, הטרנד התפתח לאפיקים חדשים, כמו הפקת סרט ביתי ( פמלה וטומי עשו את זה, גווינית' ובראד עשו את זה וכמובן, איך לא - פאריס הילטון) . זה יכול להיות על קלטת וידאו, מצלמת אינטרנט או גירסת די.וי.די- הטכנולוגיה נותנת לכם את החופש להחליט.
הסכנה: סרט שנעשה היום באהבה עשוי להיות מוקרן מחר בטלוויזיה. וגם, אל תשכחו, רבים הם האנשים שלא נראים במיטבם בזמן הסקס. זה שכיף לכם לא אומר שכולם צריכים להפטר מארוחת הצהריים שלהם.
מה אנחנו חושבות על זה: לפעמים עדיף לזכור בלי אפשרויות לערוך, להריץ קדימה, אחורה, זום-אין ואאוט. כמו כן, אם אתם רוצים לשמור על הכבוד אצל החבר'ה, אולי עדיף לפעמים שהם לא יראו את המהלכים המאוזנים שלך בכלל.
מה הסיכוי שתממש אותה: 50 אחוז שנסכים ותצלם, 50 אחוז שלא נסכים ותצלם. כדאי לדעת - בתביעות שהוגשו בעבר נגד צלמים לא מאושרים, הועברו סכומים מאוד יפים לידי המצולמות.
פנטזיה מס' 5 - "לקק לי את המגפיים ומיד"
להבדיל מפנטזיה מס' 2, גברים מפנטזים לא פחות על משחקי כוח. תחת הגדרה זו נכנסים המושגים: "מלך", "עבד", "שיפחה"," קשירות", "סאדו-מאזו" ועוד. תחת קטגוריה נוכל להיתקל בשוט, בגדי עור, אזיקים, נוצות מדגדגות, נרות ושעווה וחבריהם. המהדרין מוסיפים לתמונה בת זוג פולניה.
מה אנחנו חושבות על זה: אם אתה רוצה מדי פעם להתענג על היופי שבסבל - תוריד את הזבל. אם בכל זאת חפצה נפשך באיבוד שליטה, כל עוד זה מקובל גם עלינו, יש מצב.
מה הסיכוי שתממש אותה? אם אנחנו הנשלטות – 14 אחוז. אם אתה הנשלט 30 אחוז. בכל מקרה אנחנו מעדיפות שאתה תסבול.
פנטזיה מס' 6 - "הוא כמו השפן של אנרג'ייזר"
זה יישמע קצת ביזארי, אבל מהסקר שערכנו עולה שגברים רבים מפנטזים על עצמם. הם מפנטזים שיש להם זיקפה של 30 ס"מ וצפונה, שהזיקפה שלהם חזקה כמו סופרמן ומסוגלת להפיל הרים. ידוע כי גברים אובססיביים בכל הנוגע אליו, אל חברם משכבר הימים, ההוא שהכל נעשה כרצונו - הפין.
הסכנה: הפנטזיות האלה עלולות להשפיע באופן שלילי על התפקוד המיטתי ולגרום למה שקוראים לו בשפה מקצועית חרדת ביצוע, ושהנשים קוראות לו בשפה לא מקצועית "לא עמד לו, השמוק".
מה אנחנו חושבות על זה: זה לא הגודל שקובע - זה העובי.
הסיכוי לממש: באופן טבעי - אם סיימת את תהליך הגדילה, זה מה יש. באופן פחות טבעי - יש דרכים להגדיל. אל תיפול רוחך.




