יש לי ידיד שאני מדברת איתו הרבה באייסיקיו,הוא מהשיכבה שלי.
והוא אוהב את חברה שלי,עכשיו הוא אומר לי שהוא לא יודע אם הוא אוהב אותה יותר או שהוא מתחיל לשכוח ממנה.
הוא מדבר איתה בטלפון ובאייסיקיו והוא אמר לי שלדעתו היא סתם מניאקית שכל פעם שהוא מציע לה שתבוא אליו היא מתחמקת,בהתחלה היא אמרה לי שהיא אוהבת אותו ועכשיו היא אומרת לי שנראה לה שהיא לא אוהבת אותו.
עכשיו הוא שואל אותי כל הזמן מה כדאי לו לעשות-הוא רוצה להיות חבר שלה אבל הוא יודע שהיא תגיד לא,פעם אחת לפני כשבועיים שאלתי אותה אם היא רוצה להיות חברה שלו והיא אמרה לי שכן וכל פעם היא משנה את דעתה-פעם היא אומרת שכן פעם שלא.
אז הוא שואל אותו כל הזמן מה כדאי לו לעשות אז אמרתי לו שכדאי לו להציע לה חברות ואם היא לא תסכים אז לנסות לשכוח ממנה.
מה כדאי לעשות?
ואללה זה באמת קשה..אבל המלצה שלי אם היא והוא פעם אומרים שהם אוהבים אחד את השני ופעם משנים את דעתם.. ואללה כמו כל אחד שיענה פה בטוח שהם מבולבלים.. ואת צדקת בתגובה שלך כי חבל שירגיש פספוס על זה שלא הציע לה.. וכדאי לך שתקחי את החברה ההיא תשוחחי איתה ברצינות לגביי זה ואל תסיקי מסקנות יותר מדיי מהר מתוך הכרות עם המצב הזה את לא צריכה להתערב ברגשות שלה את צריכה לגרום לה להבין את עצמה.. אוהבת שתגיד כן כי חבל שיסבול לא אוהבת אותו שתגיד לא ושתהיה שלמה עם זה כי בנים בד"כ לא מבינים את הבלבול שאהבה גורמת לבנות(לבנים מן הסתם גם) אז הם עלולים להתעצבן לשחק פגועים ולהרגיש כאילו שיחקתן בהם(וגם להפך)..
אם היא לא בטוחה במה שיש לה אליו אז הוא צריך להוציא אותה מהראש! כאילו למה לו לרוץ אחריה כמו איזה צ'יוואווה!? הוא לא הכלב שעשועים שלה שכשבא לה אז הוא איתה וכשלא אז לא! אני אומרת לך, תגידו לו שיוציא אותה מהראש שלו, שיצא, שיכיר בנות אחרות, ושישכח אותה כמה שיותר מהר למה בסוף הוא רק יפגע מכל זה!
מסכימה עם התגובה הראשונה..... 😊