
ספירס ובחיר לבה קווין פדרליין התחתנו בחשאי בסוף השבוע האחרון. מה לבשה הכלה, מה אכלו האורחים ואיזו מתנה קיבלה בריטני מבעלה? כל הפרטים על חתונת השנהעזבו אתכם מהקפיצה של מדונה ארצה וההשתטחות שלה על קברי צדיקים. יש ידיעה חמה בהרבה: מעתה בריטני ספירס והרקדן שלה קווין פדרליין יכולים להשתטח זה על זה באופן חוקי.
לאחר איומים והבטחות, לאחר ציפיות ממושכות, זה סוף סוף קרה, והשניים התחתנו בשבת, בטקס צנוע ומצומצם. עפ"י הדיווחים, הטקס נערך ב"סטודיו סיטי" בלוס אנג'לס, כשהוריהם של הזוג בכלל לא ידעו על מה שצאצאיהם מתכננים להם ממש מתחת לאף.
ספירס, 22, ופדרליין, 26, הזמינו את ההורים כביכול לארוחת ערב שגרתית אצל חברים של בריטני, ולפתע- סורפרייז! במקום נכח גם כומר, וההורים הבינו שהזוג הקדים את החתונה, שתוכננה ל-16 באוקטובר. כעת השניים מתכננים להפוך את התאריך למסיבת ענק.
בלי רבע עוף
המגזין "סאטר" מדווח כי החתונה המוצנעת התקיימה בשעה שבע וחצי בערב, הרחק מעיני התקשורת, ונכחו בה כשלושים איש. הכלה לבשה שמלה לבנה נטולת כתפיות, החתן התהדר בטוקסידו, ואת הסלואו הראשון שלהם רקדו הזוג הטרי לצלילי City by the Bay. המוזמנים סעדו צלעות, כנפי עוף ושאר מטעמים, למי שמתעניין.
"ג'ימי לין, אחותה של בריטני, צבעה את השיער שלה וכולנו חשבנו שזו תהיה ההפתעה הגדולה של הערב, אבל טעינו, ובגדול", מדווח איש יחסי ציבור של תוכנית בידור, שהגיעה לסקר את מה שתוכנן להיות "סתם" ארוחה חגיגית (איפה קארין מגריזו שצריך אותה?).
כזכור, אלה נישואיה השנים של בריטני, לאחר נישואין חפוזים לחבר ילדותה ג'ייסון אלכסנדר, ברגע של אי שפיות זמנית. נישואין אלה החזיקו מעמד 55 שעות.
קווין, תעשה לי ילד ומהר!
עם נישואיה הטריים לפדרליין מקבלת הספירס חבילה שלמה לחג, ובה כלולים גם שני ילדיו מנישואיו הקודמים. חבריה של נסיכת הפופ סיפרו כי התלמידה השקדנית נראתה מדגמנת אמהות על בתו של בעלה. לא מן הנמנע שהיא בסך הכל מתכוננת לבאות- ספירס הביעה את נכונותה להרות לפדרליין במהרה.
הכל טוב ויפה, אבל מתבקש לשאול את הכוכבת: ככה עושים? בשביל לקבל קצת שקט ופרטיות בחתונה מוכרים את החברה הטובה, המלכה אסתר? לא יכולת לחכות שהמדונה תסיים את נאומה בקרן רוחניות לילדים, תלגום עוד קצת מים קדושים ותשתטח על איזה צדיק אחרון? נו, לפחות במסיבה הגדולה ב-16 באוקטובר אנחנו רוצים איזה דואט סקסי אחרון. נניח, פיצוי על אובדן מסיבת הרווקות?
מטורפת בריטני לא?




