אהבה - דף ראשי

 

 

 

 

 

 


הנשיקה !

הם היו ידידים ממש טובים, אפילו הכי טובים. הוא היה בא אליה די הרבה פעמים, והיה להם ממש כייף ביחד. אבל באותו יום, כשחשבה על זה שהוא בא אליה באותו ערב, הייתה לה הרגשה מוזרה. הייתה לה הרגשה שהפעם זה לא יהיה סתם, הפעם יקרה משהוו. היא אהבה אותו, כבר די הרבה זמן אפילו. אבל אמרה לו את זה רק יומיים קודם, אבל לא יותר מידי, כי ידעה שיש לו חברה.

היא הייתה מאוהבת בו עד מעל הראש, והיה לה קשה לראות אותו עם חברתו. כן היא הייתה רוצה שיקרה ביניהם משהוו היום. אבל ידעה שלא יקרה כלום. היא הייתה משנה בשבילו את כל סיגנון החיים שלה, מפסיקה עם החברות לדקה וחצי, והייתה נאמנה רק לו. אבל היא ידעה שזה א יקרה בקרוב, כי יש לו חברה.

הוא לא היה בטוח שהוא רוצה שיקרה משהו. לפעמים הייתה לו הרגשה שהוא מתחיל להרגיש אליה משהו, בעצם זה היה הרבה יותר מלפעמים, וזאת הייתה הרגשה חזקה. אבל הייתה לו חברה והוא לא רוצה שהם יפרדו, הוא חשב שאולי הוא לא באמת מרגיש אליה משהו.

ובאותו ערב הוא בא אליה. היא נורא נהנתה, היא תמיד נהנתה איתו, הוא היה מצחיק אותה. הם הלכו לגן ביחד, והם דיברו וצחקו. הם ישבו אחד ליד השניה ואז הוא חיבק אותה והיא נשכבה עליו. וככה היא שכבה עליו והם המשיכו לדבר ולצחווק כרגיל.

היא נהנתה מהקירבה הזאת, נהנתה להרגיש אותו לידה, צמוד אליה. אבל היא לא אמרה דבר, היא ידעה שבשבילו הם רק ידידים.

פתאום, בזמן שהם דיברו והיא שכבה עליו ניהייה שקט והם התקרבו אחד לשניה.

ואז בתוך שניה אחת בדיוק, זה קרה. הייתה הרגשה שזה קורה בהילוך איטי. היא סובבה את הראש אליו. היא לא ידעה עד כמה הם קרובים, ובמקרה השפתיים שלהם נצמדו, בגלל שהם היו כל כך קרובים. הם הרגישו כאילו העולם קפא. וכך הם חיזקו את אחיזת השפתיים והתנשקוץ הם התחבקו והתנשקו. הנשיקה הזאת הייתה כל כך ארוכה, בהילוך איטי שלקח שעות.

הפרפרים בבטן שלו הסבירו לו שהנשיקה הזאת היא לא סתם, שהיא לא סתם ידידה, ושההרגשה הזאת הרבה יותר חזקה ממה שחשב ומעכשיו הכל ישתנה, כל היחסים ביניהם ישתנו.

והיא, היא פתחה ת'עניים באמצע הנשיקה, והסתכלה עליו. היא לא האמינה שהיא באמת מתנשקת איתו, והייתה חייבת לבדוק שזה הוא. מה שהיא כל כך רצתה שיקרה קרה. החלום שלה התגשם. הם התנשקו.

=========================

זה סיפור אמיתי שקרה לי..

תודהה רבהה שקראתם אותוו..

זיוו'ש!


נוסף: March 17th 2007
מספר: זיוו'ש!
דירוג:
כניסות: 879
שפה:
  

[ חזור לאינדקס מכתבי האהבה | הוסף תגובה ]


[לחזרה לרשת האהבה לחצו כאן]


הנשיקה !
אושר לפרסום על ידי אנונימי ביום 2007-03-25 03:40:39
הדירוג שלי:


יש לו חברה ימגעילה!!

הנשיקה !
אושר לפרסום על ידי אנונימי ביום 2007-03-20 19:03:41
הדירוג שלי:


מאמי זה מאודדדדדד יפהההההה מה שרשמתתתת


אהבתי רצחחחחחחחחחחח


ביוש נשמההההההההה !!!!!!!!


3>3>3>





 


הכל על ...
אהבה , רגשות , תחושות , פרחים , שוקולדים , מדריכים , טיפים , כתבות , שירים , סיפורים , מכתבים , פתגמים ,הגדרות , הכרויות , פורומים ועוד...
tvcv - rdau, - ,juau, - ahrho -nf,cho - p,dnho - nsrhfho - vfruhu, - purunho - prjho - aueuksho
LOVE , LOVE QUOTES ,LOVE  SONG ,LOVE  STORY  

כל הזכויות שמורות -
LOVE - אתר האהבה הישראלי - 1996-2020


שימו לב : כיוון שהאתר מבוסס תוכן גולשים איננו אחראים על תכנים המפרים זכויות יוצרים ,
במקרה ומצאתם באתר תוכן אשר מפר את זכויות היוצרים שלכם אנא פנו אלינו ואנו נסיר את התוכן אשר מפר זכויות בהקדם האפשרי.

אהבה תפילה בגדי הריון Citral benefits רופא שיניים בחולון שרת וירטואלי דיאטה דייט ייעוץ מיני ניר נגר